Teljesen megváltozott! Új hajszínre váltott Szabó Zsófi

frizura Szabó Zsófi haj barna szőke hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor szőke hajú színésznő Facebook oldalán mutatta meg új, barna frizuráját a rajongóival.

Új férfi, új frizura – tartja a mondás. Szabó Zsófi, aki a hírek szerint nagyon szerelmes, közösségi oldalán mutatta meg újdonsült barna haját, amelyet megosztott véleménnyel fogadtak.

Nektek hogy tetszik Szabó Zsófi új hajszíne?

Milyen Szabó Zsófi új hajszíne?

Új frizurára váltott Gáspár Evelin: Íme az új külseje - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151117-ime-gaspar-evelin-uj-kulseje-levagatta-hajat-a-sztarcsemete.htmlA sztárcsemete a jelek szerint megunta régi külsejét, és vágatott pár centit az amúgy is hosszú hajából. Trend--Elképesztő! Britney Spears festeti kisiskolás gyereke haját?http://www.life.hu/csalad/20151114-britney-spears-festeti-kisiskolas-gyereke-hajat.htmlHa hihetünk a szemünknek, akkor a popdíva bizony nagyon túllőtt a célon: egy a kisfiáról készült kép ugyanis arra enged következtetni, hogy Britney Spears már most festeti kisiskolás gyermeke haját. Család--Így változott a menyasszonyi frizuratrend 60 év alatthttp://www.life.hu/trend/20150804-igy-valtozott-a-menyasszonyi-frizuratrend-az-elmult-60-ev-alatt.htmlAhogy múlnak az évek, úgy változik a világ és vele a divat is. Egy azonban örök: minden menyasszony ragyogni szeretne életének legfontosabb napján.TrendOrigoItt a legújabb ízléstelen trend, amivel eltüntetheted a hajlenövésthttp://www.life.hu/trend/20151112-csillamporral-a-hajlenoves-ellen-az-uj-izlestelen-trend.htmlTéged is zavar, hogy túl gyorsan lenő a hajfestésed? Ne parázz, csak szórd be vastagon csillámporral! Trend--Vörös, szőke, hosszú vagy rövid - melyik frizura áll legjobban Liptai Claudiának?http://www.life.hu/trend/20150920-liptai-claudia-haja-melyik-all-neki-jobban.htmlLiptai Claudia ismét stílust váltott - ezúttal hidrogánszőke, rövid hajjal borzolja a kedélyeket. De láttuk már őt számtalan más frizurával is. Szerintetek melyik állt neki a legjobban? Trend--Cuki! Az autista kisfiú félt az ollótól, ezért észrevétlenül vágták le a hajáthttp://www.life.hu/drlife/20151108-austista-kisfiu-hajat-vagta-le-a-fodrasz-aki-ezert-nagyon-halas-volt-kepek.htmlKi mondta, hogy csak a fodrász székben ülve lehet szép frizurát varázsolni? Egy angol fodrász egyedi módon vágta le az ollótól amúgy iszonyodó autista kisfiú haját. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.