Gáspár Evelin egyre vékonyabb - szelfi az edzőteremből

Forrás: Facebook/Fem3Café -
alak vékony Gáspár Győző Gáspár Evelin edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nos, a kemény edzések meghozták a várva várt eredményt, és Gáspár Győző lánya egyre csinosabb.

Evelin nemrég elárulta, milyen edzéssel formálja alakját. A fiatal lány nem adja fel, és lelkesen gyűri a súlyzókat. Legutóbbi szelfijén, melyet az edzőteremben készített, nagyon vékonykának tűnik.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/szepsegkiralyno-az-ez-zsirban-3P3jTzggPOgSXVzLElárulta tökéletes alakjának titkát Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151120-victoria-beckham-naponta-100-percet-edz-amihez-reggel-hatkor-kel.htmlA divattervező elképesztő formában van. Nemcsak, hogy jó az alakja, de egészséges, és a feszített munkatempót is elképesztően jól bírja. De vajon mi a titka? Ez Zsír!--Elképesztő alakja van Hódi Pamelának - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151120-hihetetlenul-formas-alakja-van-hodi-pamelanak.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk: Hódi Pamela gőzerővel diétázik, az alakja viszont már most is irigylésre méltó. Ez Zsír!--5 dolog, amit tudnod kell a teljes kiőrlésű gabonákrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151116-5-dolog-amit-tudnod-kell-a-teljes-kiorlesu-gabonakrol.htmlA normál vagy a teljes kiőrlésű gabonafélék az egészségesebbek? A választ valószínűleg mindenki tudja, de azért nem árt tisztázni, miért is jobb választás a teljes kiőrlésű gabonából készült élelmiszer. Soroljuk is az indokokat! Ez Zsír!--Rábaközi Andrea: "Ezért a külsőért meg kellett szenvedni"http://www.life.hu/ez-zsir/20151119-rabakozi-andrea-kemeny-edzessel-es-dietaval-tartja-formaban-magat.htmlGeszti Péter nagysikerű, Áj Láv Jú című számából készült klip főszereplőjeként férfiak tömegei szerettek bele. 25 év után Andrea külseje szinte semmit sem változott - titkát most elárulta az olvasóknak. Ez Zsír!Origo190 kiló volt,nem vette észre, hogy terheshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151119-anyce-190-kilosan-sem-vett-eszre-hogy-terhes-es-a-kilencedik-honapban-van.htmlAnyce állandóan túlsúllyal küzdött, így a sok pluszkiló mellett fel sem tűnt neki, hogy kisbabát vár. Ez Zsír!--Szinetár Dóra: "Sokszor kerestem a leírhatatlan, vágyak nélküli állapotot"http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-szinetar-dora-szinesznot-meginvitaltuk-egy-jogaorara-ahol-remekul-teljesitette-az-aszanakat.htmlA színésznőt meginvitáltuk egy jógaórára, a gyakorlás után pedig nyíltan beszélgettünk vallásról és párkapcsolatról, amelyben megtalálta, amit régóta keresett. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.