Hatalmasat nőtt Mel B lánya, Phoenix Chi Gulzar

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mike Windle -
család Mel B Phoenix Chi Culzar gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Spice Girls markáns hangú énekesnője kirobbanó formában van. Néhány hete 16 éves lányával pózolt a vörös szőnyegen.

Melanie B és a lányát, Phoenix Chi Gulzart Mexikóban fotózták le a Marie Claire egyik eseményén. Mel B lánya 16 éves, és máris akkora, mint édesanyja.

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 17: Recording artist Melanie Brown (L) and Phoenix Chi attend VH1's 5th Annual Streamy Awards at the Hollywood Palladium on Thursday, September 17, 2015 in Los Angeles, California. Mike Windle/Getty Images for Dick Clark Productions/AFP Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mike Windle
Az interneten gyűjt pénzt a haldokló édesapa kisfia jövőjéhez http://www.life.hu/csalad/20151107-az-interneten-gyujt-penzt-a-haldoklo-edesapa-nathan-colman-kisfia-jovojehez.htmlNathan Colman nem volt mindig mintaapa, ám az évek során azzá vált. Ekkor megtudta, már csak másfél éve van hátra. Halála után ötéves kisfia egyedül marad, ezért a férfi interneten próbál pénzt gyűjteni számára. Család--Gyermeke lesz Az Éhezők viadala sztárjának, Sam Claflinnakhttp://www.life.hu/csalad/20151107-gyermeke-lesz-az-ehezok-viadala-sztarjanak-sam-claflinnak.htmlAz éhezők viadala Finnick Odairje, Sam Claflin és felesége első közös gyermeküket várják. Család--Sarka Kata ismét férjhez megyhttp://www.life.hu/csalad/20151031-sarka-kata-ismet-ferjhez-megy-hajdu-peterhez.htmlSarka Kata és Hajdú Péter azt tervezik, hogy hamarosan ismét kimondják egymásnak a boldogító igent. Család--Haldokló férjétől búcsúzik Celine Dion - szívszorító videóhttp://www.life.hu/csalad/20150926-haldoklo-ferjetol-bucsuzik-celine-dion-koncertjen-egy-meghato-videoval.htmlCeline Dion férje, René torokrákkal küszködik, és állapota napról napra rosszabb. Orvosai szerint már csak napjai vannak hátra. Család--Haldokló férjétől búcsúzik Celine Dion - szívszorító videóhttp://www.life.hu/csalad/20150926-haldoklo-ferjetol-bucsuzik-celine-dion-koncertjen-egy-meghato-videoval.htmlCeline Dion férje, René torokrákkal küszködik, és állapota napról napra rosszabb. Orvosai szerint már csak napjai vannak hátra. Család--Nem válik agresszívé a gyerek az óvodátólhttp://www.life.hu/csalad/20150828-nem-valik-agresszive-a-gyerek-az-ovodatol.htmlA szülők többségének kisebb traumát okoz, amikor először kell gyermekét valamilyen intézményben, bölcsődében vagy óvodában hagynia, és erre csak ráerősítenek azok a szakértői vélemények, melyek szerint az addig jólnevelt gyerekek az intézmények hatására gyakran elvadulnak, nehezen kezelhetővé válnak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.