Havas Henrik édesanyja a fiáról: "Ha jót nem mondhatok róla, márpedig nem mondhatok, akkor meg minek meséljek..."

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sztárban sztár Havas Henrik fiú anya ápolás öregség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állandó megfigyelésre és ápolásra szorul Havas Hernik 91 éves édesanyja, aki ennek ellenére szellemileg teljesen jól van. Fiáról azonban elég meglepően nyilatkozott a Best magazinnak. 

Havas Henrik édesanyja egy leányfalui öregek otthonába lakik jelenleg, mivel a nap 24 órájában ápolásra szorul. A Sztárban sztár zsűrijének elmondása szerint azonban odafigyel arra, hogy édesanyja jól érezze magát az otthonban, gyakran meg is látogatja. "Az utóbbi évben egy leányfalui öregek otthonában lakik, közel hozzánk, ezért gyakran találkozhatunk. A szobáját a saját bútoraival rendeztük be, hogy jól érezze magát" - fejtette ki.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Így pedig elég meglepő volt, hogy amikor az idős asszonyt kérte a Best, hogy meséljen fiáról, nem éppen a legszebben nyilatkozott róla. "Ha jót nem mondhatok róla, márpedig nem mondhatok, akkor meg minek meséljek..." - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.