Heather Locklear igencsak elhagyta magát - elhízva és smink nélkül kapták lencsevégre

kövér fotó smink nélkül Heather Locklear hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kilencvenes évek népszerű sorozata, a Melrose Place mindig ármánykodó szépsége mára igencsak elhagyta magát. Lesifotó!

A csodaszép hollywoodi sztár idén szeptemberben múlt 54 éves, ahhoz képest jól fest, ám közel sem olyan szexi és dögös, mint amilyennek Amanda Woodwordként megismertük. Az amerikai színésznőt egy lesifotós örökítette meg a Los Angeles-i repülőtéren a napokban – smink nélkül és jó néhány pluszkilóval, kikerekedett arcával kicsit ápolatlannak tűnik...

Forrás: NORTHFOTO/Perez/X17online.com/Perez-Nic/X17online.Com

Heather Locklear amerikai színésznő. Először a TJ Hooker című sorozatban tűnt fel, majd a Dinasztiában és a Melrose Place-ben szerepelt. A Melrose Place befejezése után a Kerge város című sorozat szereplője lett, majd főszerepet játszott a 11 részes LAX című sorozatban. Több mint 30 tévéfilmben és 15 mozifilmben szerepelt.

DIY blogger ajánlott arcpakolást: többeknek leégett a bőrehttp://www.life.hu/trend/20151107-diy-blogger-marie-lopez-ajanlott-csokolades-fahejas-arcpakolast-tobbeknek-leegett-a-bore.htmlMarie Lopez francia diy blogger, 2 millió követővel. Ezután a lépés után azonban biztosan megcsappan majd a követő tábora.TrendThinkstockLola bugyiban, a rajongók tiltakoznakhttp://www.life.hu/trend/20151107-lola-bugyiban-a-rajongok-tiltakoznak-a-kozossegi-oldalan.htmlLola nemrégiben egy fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyen egy szál kötött pulcsiban van... TrendOrigoIlyen dögös David Hasselhof csaja, Hayley Roberts - fotóhttp://www.life.hu/trend/20151107-ilyen-dogos-david-hasselhof-csaja-hayley-roberts-facebook-foto-melltartoban.htmlDavid Hasselhof, minden idők leghíresebb vízimentője ezúttal barátnőjével villog.TrendOrigoEladó Pamela Anderson ikonikus fürdőruhája - ő maga árulja az ebay-enhttp://www.life.hu/trend/20151031-elado-pamela-anderson-ikonikus-furdoruhaja.htmlHa szeretnéd, most a tiéd lehet minden idők legdrágább és legismertebb fürdőruhája.TrendÉbenfekete hajat villantott Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20151031-ebenfekete-hajat-villantott-palvin-barbi-parokat-huzott-sapkaja-ala.htmlEzentúl koromfekete hajjal hódít a nemzetközi magyar modell, Palvin Barbi?TrendOrigoMicsoda átalakulás! Szabó Zsófi új külsővel kápráztatja el rajongóithttp://www.life.hu/trend/20151031-micsoda-atalakulas-szabo-zsofi-uj-kulsovel-rovid-barna-hajjal-kapraztatja-el-rajongoit.htmlSzabó Zsófi változatosságra vágyhatott - drasztikusan megváltoztatta külsejét. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.