Hoppá! Új frizurát villantott Mihalik Enikő

modell Mihalik Enikő fodrász szalon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodrásznál járt a magyar modell, és nagyon csinos frizurával távozott a szalonból.

Manapság leginkább szélfutta és tengervíz áztatta hajjal láttuk Mihalik Enikőt, aki úgy látszik, nyaralása után bejelentkezett a fodrászához. Az eredmény csodálatos lett: a szín és a forma is nagyon jól áll a szívesen pucérkodó Enikőnek.

Forrás: Instagram/ Mihalik Enikő

Mihalik Enikő dögös táncot lejtett Éder Krisztiánnak

A szexi modell, és az énekesből lett fotós már egy jó ideje együtt élnek New York-ban. A fiatalok a jelek szerint nagyon jól megvannak, melyről most egy videó is készült.
Teljesen megváltozott! Új hajszínre váltott Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20151119-szabo-zsofi-haja-teljesen-megvaltozott-uj-hajszinre-valtott.htmlAz egykor szőke hajú színésznő Facebook oldalán mutatta meg új, barna frizuráját a rajongóival. Trend--Így vált plasztikszörnyeteggé az 54 éves Meg Ryanhttp://www.life.hu/trend/20151119-meg-ryan-szineszno-54-eves-lett-igy-valtozott-plasztikszornyetegge.htmlA Harry és Sally című filmje után nem készült olyan romantikus film, amelyben ne szerepelt volna a bájos arcú színésznő, így könnyen követni tudjuk, hogyan tette tönkre Meg Ryan vonásait a botox és a túlzásba vitt szépészeti beavatkozások. Trend--Hoppá! Ekkora dekoltázst még nem láttunk Kate Hudsontől!http://www.life.hu/trend/20151119-kate-hudson-szineszno-meretes-dekoltazst-villantott.htmlMeglepően mély dekoltázzsal jelent meg a színésznő egy New York-i esményen, amitől leesett az állunk. Trend--8 ruha, amiben a szokottnál is gyönyörűbb volt Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20151118-az-ehezok-viadala-a-kivalasztott-2-resz-premier-jennifer-lawrence-legszebb-ruhai.htmlMa mutatják be itthon Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. részét, ami a sorozat befejező része. Jennifer Lawrence neve a bátor Katniss Everdeen megformálásával került a köztudatba, és azóta is ott van az abszolút A listás sztárok között. Nem tagadjuk, imádjuk a színésznő játékát, és a stílusát is, de volt jó pár alkalom, amikor a szokottnál is jobban rajongtunk egy-egy ruhaválasztásáért. Mutatjuk is nyolc kedvencünket! TrendOrigoJoss Stone meztelen és sírhttp://www.life.hu/trend/20151118-joss-stone-enekesno-meztelen-es-sir-a-peta-allatvedo-kampanyaban.htmlAz énekesnő az állatvédelem kedvéért dobta le a textilt és pózolt könnyekkel az arcán egy rendhagyó fotózás erejéig. TrendOrigoÚjabb frizurát próbált ki Katalin hercegné – Így még tuti, hogy nem láttad!http://www.life.hu/trend/20151118-katalin-hercegne-uj-hullamos-loknis-frizuraval-jelent-meg-egy-londoni-esemenyben.htmlKobaltkék ruhában és hullámos hajjal tette tiszteletét Cambridge hercegnéje egy londoni eseményen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.