Végre szent a béke! Szőke Zoltán kibékült fiaival

Forrás: RTLKLUB -
békülés béke Szőke Zoltán gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után újra szent a béke Szőke Zoltán és fiai között. A színész és felesége négy év után most adták be a hivatalos válási papírokat. 

Szőke Zoltán négy évvel ezelőtt jelentette be családjának, hogy beleszeretett egy másik nőbe, fiai pedig ezt követően egyöntetűen édesanyjuk oldalára álltak - írja a Best magazin. Zoli és Bence emiatt alig beszéltek a Barátok közt sztárjával. "Alig találkoztunk, ritkán beszéltünk apuval, végül is miatta bomlott fel a családunk. Persze hiányzott, mert remek apánk volt, és tudtuk, ő is szenved ettől, de szükségünk volt időre" - mondta a magazinnak Zoli, az idősebbik fiú, akitől Bence vette át a szót.

Forrás: RTLKLUB

"Apu azt mondta, hiányzunk neki, és sajnálja, hogy az elmúlt években kevés időt töltöttünk együtt. Emiatt, ha úgy tetszik, bocsánatot kért, de amiatt nem, és nem is kell neki, hogy beleszeretett Annamariba" - fejtette ki. A fiúk mára azonban kibékültek apjukkal, újra részesei egymás életének, a színész nemrég pedig be is mutatta új szerelmét gyermekeinek.

Szőke Zoltán négy év után válik feleségétől

Már négy év telt el azóta, hogy Szőke Zoltán bevallotta feleségének, hogy mást nőt szeret. Anikó és a Barátok közt sztárja azonban csak most adták be a hivatalos válási papírokat. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.