Katalin hercegnő is visel bakancsot és szűk nadrágot - nézd meg, hogyan!

fashion week Katalin hercegné bakancs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha azt hitted, hogy Katalin hercegnő minden nap, reggeltől estig koktélruhában feszít, akkor nagyon tévedtél!

A hercegi pár pénteken ellátogatott a Towers Residential Outdoor Education Centre-be, Észak-Wales-be. Ez igazából egy kalandpark, amit egyszerűen imádnak a gyerekek, Katalin és Vilmos pedig itt vettek részt egy jótékonysági rendezvényen.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson

Katalin megmutatta sportos oldalát is: sisakban, feszes nadrágban és bakancsban mászott a gyerekekkel.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson

Még hogy kétgyermekes hercegnő? Katalin úgy festett, mint egy huszonéves csitri, és láthatóan nagyon élvezte a dolgot!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Chris Jackson
Újabb frizurát próbált ki Katalin hercegné – Így még tuti, hogy nem láttad!http://www.life.hu/trend/20151118-katalin-hercegne-uj-hullamos-loknis-frizuraval-jelent-meg-egy-londoni-esemenyben.htmlKobaltkék ruhában és hullámos hajjal tette tiszteletét Cambridge hercegnéje egy londoni eseményen. Trend--Elképesztően nézett ki Katalin hercegné élete első állami bankettjénhttp://www.life.hu/trend/20151021-katalin-hercegne-pirosban-es-erzsebet-kiralyno-tiarajaban-jelent-meg-elete-elso-allami-bankettjen.htmlCambridge hercegnéje a férjét, Vilmos herceget kísérte el a kínai elnöki pár tiszteletére adott ünnepségre. Nézd meg, milyen gyönyörű volt! Trend--Mi történt? Egyre nagymamásabb Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20151028-katalin-hercegne-viragos-nagymama-ruhaja-1-millio-forintba-kerult.htmlKicsivel több mint 1 millió forintnak megfelelő összeget költött a hercegné az alább is látható virágos Erdem ruhára. Megérte?Trend--Súlyos vádak érték Katalin hercegnét: igénytelen lenne?http://www.life.hu/trend/20150729-katalin-hercegne-osz-hajat-kritizalta-nicky-calves-sztarfodrasz.htmlNicky Clarke szerint az igénytelenség netovábbja, ha valaki ősz hajszálakkal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Kiváltképp akkor, ha olyan stílusikonról van szó, mint Katalin hercegné. Még abban az esetben is, ha épp gyermekével várandós.Trend--Angliában most mindenki tűzpirosban jár? Katalin ismét divatot diktálhttp://www.life.hu/trend/20150712-angliaban-most-mindenki-tuzpirosban-jar-katalin-ismet-divatot-diktal.htmlEmlékeztek még Katalin hercegnő néhány nappal ezelőtt viselt tűzpiros ruhájára? Biztosan igen, hiszen nagyon ütős darabról van szó, de ma már hiába döntenél amellett, hogy épp ezt szeretnéd, a készletek ugyanis kiürültek. De ez nem az első eset...Trend--Frufruval vagy anélkül jobb Katalin hercegné haja?http://www.life.hu/trend/20150917-katalin-hercegne-nyilvanos-esemenyen-mutatta-meg-uj-frufrus-hajat.htmlVégre nyilvános eseményen is megcsodálhattuk Anglia legjobban öltözött asszonyának új frizuráját.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.