Viszlát, avokádó! 6 zsírgyilkos szuperélelmiszer 2016-ra

Forrás: Thinkstock -
szuperélelmiszer ecet avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az avokádó csodás, jótékony hatásairólmár a Life.hu is beszámolt, ám a következő 6 élelmiszer hatalmas sláger lesz 2016-ban!

Trendek jönnek és mennek, nemcsak a divatban, de az étkezésben is. Az avokádó jó ideje "divatos" élelmiszer, ám most megérkeztek a trónkövetelők: a következő 6 étel zsírbontó hatásaira esküsznek most a Daily Mail szakértői.

A kókuszecet

főleg Ázsiában népszerű, de jótékony hatásait nézve hamarosan nálunk is az lesz. Telis tele van káliummal, ami segít kontrollálni a vércukorszintet és serkenti az anyagcserét is. Használhatod salátákra, de reggel egy kanál kókuszecet egy pohár vízzel is remek méregtelenítő.

Forrás: Thinkstock

A fahéj

is nagyon népszerű lesz: zsírbontó hatásairól már mi is írtunk, de meleg teához adva is kifejti szuper hatásait.

A hínárfélék

már nemcsak a japán konyhában lesznek népszerűek: ezek vitaminokban és ásványi anyagokban nagyon gazdagok, és gyorsítják az emésztést.

Kurkuma tejjel?

Furcsán hangzik, pedig hamarosan ez lesz a sláger, a kurkuma ugyanis igazi zsírgyilkos, arra azonban készülj fel, hogy némileg csípős is.

Forrás: Thinkstock

Gránátalma ital

antioxidánsokban és rostokban nagyon gazdag, abszolút segít kontrollálni a súlyunkat, ha rendszeresen fogyasztjuk.

Az üröm tea

népszerűsége is egyre nagyobb: segíti a szervezet méregtelenítését, az anyagcserét, arra azonban figyelj, hogy kúraszerűen fogyaszd, 3-4 hét után állj le vele.

Napi 5000 kalória, hízás nélkül - A viktoriánus diéta az új őrület!http://www.life.hu/ez-zsir/20151119-a-viktorianus-dieta-az-uj-orulet-erdemes-e-kiprobalni-mit-mond-a-szakerto.htmlA nálunk is nagyon népszerű mediterrán és paleo diéta után újabb divathullám söpör végig a fogyni vágyók körében: a legújabb trend szerint ugyanis az a legjobb, ha úgy táplálkozunk, ahogy azt a viktoriánus korban tették elődeink. Lássuk, beválhat-e ez az új őrület! Ez Zsír!ThinkstockElképesztő alakja van Hódi Pamelának - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151120-hihetetlenul-formas-alakja-van-hodi-pamelanak.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk: Hódi Pamela gőzerővel diétázik, az alakja viszont már most is irigylésre méltó. Ez Zsír!--A jófajta gabona csodákat tesz a testtel - ne hagyd ki az étrendedből!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-gabonafogyasztas-mit-es-mennyit-erdemes-enni.htmlA gabonafogyasztás mennyiségéről megoszlanak a vélemények, az azonban biztos, hogy a megfelelően kiválasztott gabona nélkülözhetetlen eleme a mindennapi táplálkozásunknak. No de mit és mennyit fogyasszunk belőle? Ennek jártunk utána! Ez Zsír!--Hódi Pamela keményen diétázik, Berki pedig megjutalmazza értehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151117-hodi-pamela-kemenyen-dietazik.htmlBerki Krisztián vörös rózsával kedveskedett Pamelának, amiért egy hete kitartóan diétázik. Ez Zsír!OrigoBencsik Tamara lapos hasat villantott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-bencsik-tamara-kockas-hasat-villantott-az-enekesno-foton-mutatta-meg-az-edzes-vegeredmenyet.htmlA Megasztár egykori versenyzőjének új képét látva teljesen elképedtünk, hiszen Tamara igazi álomalakot posztolt a követőinek. Ez Zsír!OrigoGáspár Evelin egyre vékonyabb - szelfi az edzőterembőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151120-gaspar-eveline-egyre-vekonyabb-edzes-kozben-mutatta-meg-alakjat-gaspar-gyozo-lanya.htmlNos, a kemény edzések meghozták a várva várt eredményt, és Gáspár Győző lánya egyre csinosabb. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.