Hihetetlenül cuki Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfia: Íme Boldizsár!

Görbicz Anita Vincze Ottó család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, júniusban megszületett Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfia. A büszke édesanya nem először mutatja meg gyermekét, most azonban lecserélte a Facebook-profilképét, hogy közzétegye, milyen gyorsan cseperedik a kis Boldozsár.

A család kicsi kincse már féléves, szépen nő, a júniusi fényképek óta azonban nem kaptak a rajongók friss fotókat róla. Egészen mostanáig:

A kisfiú hamarosan a női kézilabda-világbajnokságon és a Bajnokok Ligája középdöntőjében csodálhatja anyukáját, aki egyre közelebb van a csúcsformájához - írja cikkében az Origo.

Roberto konyhája: Zöldborsókrémleves rokfort habbalhttp://www.life.hu/csalad/20151121-rostas-robert-a-life-hu-sefje-zoldborsokremlevest-keszit.htmlEzen a héten, csütörtökön készítettem el szerintem sokszázadszor ezt a levest, Gabi és Borsó barátnőm kérésére. Akik állandó vendégeim a kávézóban és már előzőhéten lefixáltuk, mikor hogy és hogyan lesz a nagy nap. Elsőként érkeztek délben, hatalmas adagot kaptak és a végén Gabi oda szólt: ''Robikám ezt a levest csinálhatnád minden nap!'' és jó nagyot nevettünk. Család--Hírességek apa nélkülhttp://www.life.hu/csalad/20151120-sztarok-akik-apa-nelkul-nottek-fel.htmlEgy keménykezű, ugyanakkor féltő, gondoskodó apa minden gyermek életében fontos szerepet játszik - vagyis játszana. Az alábbi hírességeknek ugyanis nem adatott meg az az öröm, hogy édesapa mellett nőjenek fel. CsaládAFPSoha nem szeretnél gyereket?http://www.life.hu/csalad/20151121-vlogoli-a-gyerekvallalasrol-beszelget-a-voxpopban.htmlVlogOli kifaggatta az utca népét, vajon mit szólnak a gyerekvállaláshoz? Meglepő és vicces válaszok érkeztek a tizen- és huszonéves fiataloktól.Család--Soha nem szeretnél gyereket?http://www.life.hu/csalad/20151121-vlogoli-a-gyerekvallalasrol-beszelget-a-voxpopban.htmlVlogOli kifaggatta az utca népét, vajon mit szólnak a gyerekvállaláshoz? Meglepő és vicces válaszok érkeztek a tizen- és huszonéves fiataloktól.Család--Ez lehetséges? Baby boomot hozott A szürke ötven árnyalata http://www.life.hu/csalad/20151121-baby-boomot-hozott-a-szurke-otven-arnyalata-film.html170 százalékkal nőtt a kismamaruhák eladása néhány hónappal A szürke ötven árnyalatából készült film premierje után – jelentette be egy szupermarketlánc. CsaládAFPPásztor Anna a babavárásra is tréningezte Csobot Adélthttp://www.life.hu/csalad/20151121-sztarban-sztar-pasztor-anna-es-csobot-adel-egyutt-lepnek-fel.htmlVasárnap együtt lép a Sztárban Sztár színpadára a terhessége végén járó Pásztor Anna és a fiatal kismama, Csobot Adél. A két énekesnő között természetesen szóba került a babavárás is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.