Kiderült, mitől olyan tökéletes Kimi Räikkönen kedvesének popsija: Fotó!

tollaslabda Kimi Räikkönen Minttu Virtanen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma-1 korábbi világbajnokának, Kiminek a kedvese, és gyemrekének anyja szinte mindig dögös. Csodás az alakja, gyönyörű a bőre, és boldogan mosolyog a kamerába. Most az is kiderült, hogyan tartja karban a testét.

Minttu Virtanen Instagram oldalán tett közzé egy képet, melyen éppen tollaslabdázik. Lehet, hogy nekünk is gyakrabban kéne ütőt ragadnunk, hogy ilyen popónk és combunk lehessen. Igazán szexi!

Forrás: Instagram/minttuvirtanenofficial
Viszlát, avokádó! 6 zsírgyilkos szuperélelmiszer 2016-rahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151121-viszlat-avokado-6-zsirgyilkos-szuperelelmiszer-lesz-az-uj-slager.htmlAz avokádó csodás, jótékony hatásairólmár a Life.hu is beszámolt, ám a következő 6 élelmiszer hatalmas sláger lesz 2016-ban! Ez Zsír!--Khloe Kardashian nem egy lusta nő - zűrösen indul nála a reggelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151121-khloe-kardashian-elmeselte-hogyan-indul-szamara-a-nap.htmlHajnali 5-kor kel, hogy minden reggele éppen olyan legyen, amilyet tervezett - vallja Khloe Kardashian. Ez Zsír!--Napi 5000 kalória, hízás nélkül - A viktoriánus diéta az új őrület!http://www.life.hu/ez-zsir/20151119-a-viktorianus-dieta-az-uj-orulet-erdemes-e-kiprobalni-mit-mond-a-szakerto.htmlA nálunk is nagyon népszerű mediterrán és paleo diéta után újabb divathullám söpör végig a fogyni vágyók körében: a legújabb trend szerint ugyanis az a legjobb, ha úgy táplálkozunk, ahogy azt a viktoriánus korban tették elődeink. Lássuk, beválhat-e ez az új őrület! Ez Zsír!ThinkstockGáspár Evelin egyre vékonyabb - szelfi az edzőterembőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151120-gaspar-eveline-egyre-vekonyabb-edzes-kozben-mutatta-meg-alakjat-gaspar-gyozo-lanya.htmlNos, a kemény edzések meghozták a várva várt eredményt, és Gáspár Győző lánya egyre csinosabb. Ez Zsír!--Elképesztő alakja van Hódi Pamelának - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151120-hihetetlenul-formas-alakja-van-hodi-pamelanak.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk: Hódi Pamela gőzerővel diétázik, az alakja viszont már most is irigylésre méltó. Ez Zsír!--5 dolog, amit tudnod kell a teljes kiőrlésű gabonákrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151116-5-dolog-amit-tudnod-kell-a-teljes-kiorlesu-gabonakrol.htmlA normál vagy a teljes kiőrlésű gabonafélék az egészségesebbek? A választ valószínűleg mindenki tudja, de azért nem árt tisztázni, miért is jobb választás a teljes kiőrlésű gabonából készült élelmiszer. Soroljuk is az indokokat! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.