Alig lehet ráismerni! Így néz most ki a Szex és New York Mr. Bigje

Mr. Big Chris Noth Szex és New York külső változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljárt az idő a népszerű sorozat egykori szívtiprója, az immár 61 éves Chris Noth felett.

Annak idején nők ezrei voltak szerelmesek a Szex és New York sármos agglegényébe, a Mr. Big karakterét megformáló Chris Nothba. A jóképű New York-i üzletember azonban mára a múltté: az immár 61 éves színész, aki legutóbb Carrie Bradshaw-t becsmérelte, egy New York-i vörös szőnyeges eseményen tette tiszteletét kissé pocakosan és megőszülve.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Most átélheted a Szex és New York-életérzést

Egy korábbi cikkünkben már körbejártuk a Szex és New York négy ikonikus szinglijének karakteresen berendezett filmbéli otthonát. Most egy lépéssel továbbmegyünk, és megmutatjuk annak a világhírű írónőnek a luxuslakását, akinek a kultikus tévésorozatot köszönthettük - kattints ide!

Van élet a Szex és New York után! Sarah Jessica Parker új sorozatban tér visszahttp://www.life.hu/news/20150417-sarah-jessica-parker-szineszno-uj-sorozatban-ter-vissza.htmlA színésznő új sorozatban tér vissza! Örvendetes, hogy a Szex és New York után, amiről már minden bőrt lehúztak, új szerepben adnak lehetőséget a hírességnek.News--Sarah Jessica Parker meglepő infókat árult el a Szex és New Yorkrólhttp://www.life.hu/kult/20151007-sarah-jessica-parker-nem-akarta-elvallalni-a-nepszeru-sorozat-foszerepet.htmlA világ talán egyik legcsajosabb sorozatát több millióan nézték világszerte. Az utolsó rész óta tíz év telt el, de még a mai napig derülnek ki újabb titkok a forgatásról. Kult--A 8 legnagyobb hazugság, amit a Szex és New Yorkban hallhattálhttp://www.life.hu/kult/20150624-amiket-ne-tanulj-meg-a-szex-es-new-yorkbol.htmlBár Carrie-re, Samanthára, Charlotte-ra és Mirandára szinte ikonként tekint sok nő, néhány dologban még ők is tévednek. Eláruljuk, mikben!KultOrigoNagyon megöregedett a Szex és New York Mirandájahttp://www.life.hu/trend/20151001-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-miranda-hobbes-igy-nez-ki-most.htmlElső pillantásra alig lehet ráismerni Cynthia Nixonra, akit a minap New York utcáin kaptak lencsevégre. Trend--Most akkor tényleg jön a Szex és New York 3?http://www.life.hu/kult/20150514-sarah-jessica-parker-egyre-tobbet-utal-arra-hogy-jon-a-szex-es-new-york-3.htmlEgyre több jel utal arra, hogy igen a válasz a fenti kérdésre, a hír fő forrása pedig nem más, mint maga Sarah Jessica Parker.Kult--Gyermekvállaláson gondolkodott a Szex és New York sztárja, Kim Cattrallhttp://www.life.hu/csalad/20150914-kim-cattrall-a-szex-es-new-york-sztarja-a-gyermekvallalasrol-beszelt.htmlBár saját gyermeke nem született, a Szex és New York sztárja ennek ellenére mégis édesanyának érzi magát - árulta el egy nemrég adott interjújában.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.