Mark Zuckerberg gyesre megy - Elhagyja egy időre a Facebookot

Forrás: Facebook/ Mark Zuckerberg -
gyes kisbaba Facebook igazgató család Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leendő apuka úgy érzi, kislánya születése után több időt szeretne a családjával tölteni, így elhagyja a vezérigazgatói széket - persze nem örökre. 

Két teljes hónapra hagyja magára csapatát a világ egyik legnagyobb közösségi oldalának alapítója. A 31 éves üzletember persze nyomós okkal teszi ezt: hamarosan megszületik a kislánya. A bejelentést a saját Facebook oldalán közölte, ahol kicsit részletezte is a döntésének okait.

Már játékokat és gyerekkönyveket is vásárolt a család, sőt, a babakocsijuk is megvan már. Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg

Később hozzátette, hogy ez az idő egyáltalán nem számít soknak, és a Facebooknál minden dolgozónak 4 hónap gyermekszülés utáni szabadság jár, ezt pedig a kicsi első évében bármikor kivehetik. Zuckerberg és felesége még a nyáron jelentették be, hogy első gyermeküket várják.

Férfiak gyesen: megalázó vagy modern?

A tengerentúlon már régóta zajlik, hazánkban még számtalan tévhit övezi azokat az apukákat, akik az anya helyett maradnak otthon a kisgyerekkel. Mi lehet a háttérben? Karrierista anyákról és elnőiesedett férfiakról van szó?
Roberto konyhája: Banános sajttorta chia maggalhttp://www.life.hu/csalad/20151120-rostas-robert-a-life-hu-sefje-bananos-sajttortat-keszit.htmlRoberto, a Life.hu séfje ezúttal egy különleges finomsággal készült - ha te is igazi ínyenc vagy, akkor ezt a nem mindennapi sajttortát imádni fogod! Család--Hihetetlenül cuki Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfia: Íme Boldizsár!http://www.life.hu/csalad/20151122-gorbicz-anita-es-vincze-otto-kisfia-boldizsar-hihetetlenul-cuki-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, júniusban megszületett Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfia. A büszke édesanya nem először mutatja meg gyermekét, most azonban lecserélte a Facebook-profilképét, hogy közzétegye, milyen gyorsan cseperedik a kis Boldozsár.CsaládOrigoCindy Crawford lánya elképesztően gyönyörűhttp://www.life.hu/csalad/20151123-cindy-crawford-szupermodell-lanya-elkepesztoen-gyonyoru-kozos-anya-lanya-szelfi.htmlIgaz a mondás: „Nem esett messze az alma fájától". Az egykori szupermodell lányával szelfizett, aki örökölte édesanyja tündöklő szépségét. Család--Megfenyegette anyját egy fiú, hogy megöli, ha nem sterilizáltatja magáthttp://www.life.hu/csalad/20151118-egy-kisfiu-megfenyegette-anyjat-hogy-megoli-ha-nem-sterilizaltatja-magat.htmlÉveken át tartotta rettegésben családját a 15 éves Michael, akiről később kiderült: Asperger-szindrómája van. CsaládOrigoAlkohol, drog és rock & roll - Ilyen az amis tinik züllésehttp://www.life.hu/csalad/20151117-amis-kozossegek-amis-fiatalok-elete-a-rumspringa-idoszakaban.htmlAz Egyesült Államok az egyik legmodernebb, leghaladóbb szellemű ország a világon. Innen nézve meglepő lehet, hogy pont a Szilícium-völgy hazájában máig őrzi hagyományait az amisok furcsa, ultrakonzervatív, valahol a 17–18. században megragadt közössége. De vajon lehet-e boldog, teljes életük a szigorú szabályok között nevelkedő, lázadó tiniknek? Úgy tűnik, igen. Az amisok igen találó megoldást dolgoztak ki rebbelis fiataljaik leszerelésére. Család--Liptai Claudiában ma is elevenen élnek a gyermekkor fájó emlékeihttp://www.life.hu/csalad/20151119-liptai-claudiaban-ma-is-elevenen-elnek-a-gyermekkor-fajo-emlekei.htmlA színésznőnek, aki soha nem titkolta, milyen mély nyomokat hagytak benne a kiskorában megélt traumák, mindig elszorul a szíve, amikor nehéz sorsú gyermeket lát.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.