Elképesztő ultrahang felvétel! Feltartott hüvelykujjal jelzett az édesanyja méhében lévő baba

édesanya család hüvelykujj méh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokkal születése előtt jelzett a szüleinek a kis Lochlan Schofield, hogy minden rendben lesz. Legalábbis a szülők így értelmezték a baba kéztartását.  

A húszhetes ultrahangon vette észre Lochlan édesanyja, hogy a kisfiú összetéveszthetetlenül a "minden oké" kézjelet mutatja, azaz feltartja a hüvelykujját. A fiúcska optimizmusa helytálló volt, azóta megszületett, már négy hónapos, és teljesen egészséges.

Forrás: Facebook

Mikor elkezdték az ultrahang vizsgálatot, a kis Lochlanról egy ideig nem lehetett jó képet készíteni, mert nagyon elbújt, de mikor felmutatta ujját, mindenki nevetésben tört ki. Azóta világszerte rengetegen osztották meg a fotót a közösségi oldalakon. Cuki!

Időgazdálkodás okosan - A stresszmentes, hatékony hétköznapok kulcsahttp://www.life.hu/csalad/20151124-a-gtd-azaz-getting-things-done-modszerrol-beszelgettunk-hamar-domonkossal.htmlRohansz a munkahelyedre, rohansz Petikéért az oviba, majd Pistikének segítesz a matekháziban, közben pedig agyadba villan, hogy egy csepp tej sincs már a hűtőben a reggeli kávéhoz, és fürdetés közben azon is elmorfondírozol, vajon mikor fogsz nekiállni az év végi beszámoló elkészítéséhez. Millió és egy feladat, tennivaló kavarog a fejedben minden áldott nap - miért nem söpröd ki őket egyszerűen a francba? Család--Csalások és lebukások a szerencsejátékok történetébenhttp://www.life.hu/csalad/20151123-legnagyobb-csalasok-legnagyobb-lebukasok-a-szerencsejatekok-torteneteben.htmlAz emberi kreatívitás nem ismer határokat - ám ez a kreatívitás nem minden esetben áll a jó ügy szolgálatában. A következőkben összegyűjtöttük a legemlékezetesebb szerencsejáték csalások és csalási kísérletek történeteit. CsaládThinkstockA színek a ruhádra valók - Jótékonysági vásárhttp://www.life.hu/csalad/20151120-otekonysagi-muhelyvasar-a-nane-javara.htmlA 16 akciónap keretében ismét megrendezésre kerül a Süel Műhelyvásár. A közkedvelt magyar divatmárka idén is részt vesz a nők elleni erőszak teljes megszűnésért folytatott harcban. CsaládThinkstockÍgy fojtod meg gyermekedet a szereteteddel, avagy te is egy helikopterszülő vagy?http://www.life.hu/csalad/20151123-a-helikopter-szulok-es-veszelyei.htmlA helikopterszülőség fogalma egy viszonylag új keletű jelenség, és hallatán a legtöbbeknek olyan történetek jutnak eszükbe, amikor a szülő még felnőtt gyermekét is elkísérte az állásinterjúra, vagy levelet írt egyetemista fia kollégiumi igazgatójának, amelyben a szobatársra panaszkodott. CsaládThinkstockNe keress kifogást, ne mentegesd!http://www.life.hu/csalad/20151120-miert-turik-a-nok-a-csaladon-beluli-eroszakot.htmlSzámtalan oka lehet annak, hogy a nők nem lépnek ki egy erőszakos kapcsolatból. Az alábbiakban a leggyakoribb okokat és indokokat ismertetjük. CsaládThinkstockÚj kislánnyal bővült a Beckham-család? Íme az első fotó Olive-ról!http://www.life.hu/csalad/20151123-david-beckham-csaladja-egy-negylabuval-bovult-olive-egyszeruen-ennivalo.htmlHát nem zabálnivaló? Ő a világhírű focista családjának új tagja. A neve Olive, és imádja, ha játszanak vele. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.