Hűha! Durván feszülős dresszben pózolt Jakabos Zsuzsanna

dögös Jakabos Zsuzsanna dressz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű úszónő elképesztően dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit.

A tökéletes alakú Jakabos Zsuzsanna a szintén Győrben úszó Balog Gáborral állt össze egy közös képre, melyen teste minden apró részletét láttatni engedte a tapadós dressz.

Forrás: Instagram/ Jakabos Zsuzsanna

Alig tudjuk levenni a tekintetünket a nemrég Dubaiban nyaraló úszónőről, aki nekivetkőzött a fotónak, és csodálatosan festett.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!
Örökítsd meg a legextrémebb pillanatokat! Csodakütyük sportoláshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151124-orokitsd-meg-a-legextremebb-pillanatokat-csodakutyuk-sportolashoz.htmlA modern kor vívmányai a szuperkamerák, amelyekkel a legelképesztőbb adrenalin fokozó teljesítményedet rögzítheted és közösségi oldaladra feltöltve büszkélkedhetsz velük. Lássuk, mostanában mikből érdemes válogatni! Ez Zsír!--108 kilót fogyott a nő, akit expasija bátorított az evésrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-patty-sanchez-exbaratja-azt-akarta-hogy-o-legyen-a-vilag-legkoverebb-noje.htmlAz 51 éves Patty Sanchez nemrég még 327 kilós volt, majd szakított a pasijával, ami életmentő lépésnek bizonyult. Ez Zsír!--Teljes kiőrlésű gabona, nem csak diétázóknak - 5 finomság, ami formában tart!http://www.life.hu/ez-zsir/20151124-dieta-es-eletmod-teljes-kiorlesu-gabonabol-keszult-finomsag.htmlNem csak akkor érdemes teljes kiőrlésű gabonából készült ételeket fogyasztanod, ha le akarsz adni pár kilót: cseréld le a fehér lisztet egészségesebb verziókra, és igen hamar tapasztalod majd a pozitív hatásokat. Íme, öt egyszerű recept, amiket akkor is imádni fogsz, ha eddig nem figyeltél különösebben arra, mit mivel kombinálsz!Ez Zsír!--Fitneszmodell lesz Kőváry Anetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151124-fitneszmodell-lesz-kovary-anett-a-morning-show-egykori-hirszerkesztoje.htmlA Morning Show egykori hírszerkesztője nagy elhatározást tett és azóta rengeteg energiát fektet a teste formálásába. Ez Zsír!--Védd az ízületeket a téli napokban! 5 remek praktika edzéshezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151123-futas-mozgas-telen-a-szabadban-izuletek-vedelme-tippek.htmlA hidegben sem hagysz fel a szabadtéri edzéssel? Jól teszed, ám a tél kezdetével az ízületek védelmére érdemes fokozottan odafigyelned - ebben a következő 5 tipp biztosan segít majd! Ez Zsír!ThinkstockBeszéljünk a testtudatról!http://www.life.hu/ez-zsir/20151122-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-testtudat-jelentosege.htmlHa azt mondom, a jógázás fejleszti a testtudatot, valószínűleg bólogatsz a monitor előtt ülve, hiszen ez szinte köztudott. De hogyan is működik ez pontosan, hogyan fejleszti a jóga a testtudatot? Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.