Elképesztően néz ki az 50 éves Sarah Jessica Parker

Forrás: HBO -
fashion week kollekció Sarah Jessica Parker elképesztő ékszer Szex és New York külső Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York sztárja minimális sminkben és csodás ékszerekben pózolt egy híres márka legújabb kollekciójának arcaként.

Sikeres színésznő, divatikon, három gyerek büszke anyukája, boldog feleség és divattervező – ez mind egy személyben Sarah Jessica Parker, aki ezúttal ékszermodellként csillogtatta meg tehetségét. A Szex és New York sztárja natúr szépségét felvállalva pózolt a Kat Florence gyönyörű ékszercsodáival a híres fotós és filmrendező, Peter Lindbergh kamerája előtt. A fotózásról készült werkfilmet alább tekintheted meg:

A 8 legnagyobb hazugság, amit a Szex és New Yorkban hallhattálhttp://www.life.hu/kult/20150624-amiket-ne-tanulj-meg-a-szex-es-new-yorkbol.htmlBár Carrie-re, Samanthára, Charlotte-ra és Mirandára szinte ikonként tekint sok nő, néhány dologban még ők is tévednek. Eláruljuk, mikben!KultOrigoSarah Jessica Parker fia már 13 éves! Így köszöntötte fel őt a színésznőhttp://www.life.hu/csalad/20151030-sarah-jessica-parker-szineszno-fia-13-eves.htmlA filmvásznon a kedvenc szinglink, a valóságban pedig az egyik kedvenc édesanyánk Sarah Jessica Parker, aki ezúttal 13 éves születésnapját ünneplő kisfiáról posztolt elképesztően édes fotót. Család--A Szex és New York Charlotte-ja felett is eljárt az idő - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150930-kristin-davis-a-szex-es-new-york-charlotte-karaktere-nagyon-megoregedett.htmlKristin Davis már 50 éves, és szépészeti beavatkozások ide, vagy oda, kora bizony egyre inkább nyomot hagy az arcán. A Szex és New York Charlotte-ja ugyanakkor még most is ragyogóan gyönyörű! TV + Sztárok--Sarah Jessica Parker "donáldkacsázott" egyethttp://www.life.hu/intim/20151029-sarah-jessica-parker-egy-szal-poloban-pozolt.htmlSarah Jessica Parker egyetlen szál pólót visel új fotóján, épp, ahogy Donald kacsa is teszi a rajzfilmben. Azért Sarah jóval szexibb. Intim--Alig lehet ráismerni! Így néz most ki a Szex és New York Mr. Bigjehttp://www.life.hu/trend/20151123-chris-noth-a-szex-es-new-york-sztarja-nagyon-megvaltozott-kulsore.htmlEljárt az idő a népszerű sorozat egykori szívtiprója, az immár 61 éves Chris Noth felett.Trend--Mindenkit túlragyogott Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20150808-sarah-jessica-parker-mindenkit-tulragyogott-a-broadway-egyik-premierjen.htmlJó néhány évet letagadhatna a Szex és New York sztárja, annyira jól néz ki!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.