Éjjel-nappal Budapest ÉNB Kristóf kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha igazi gyöngyszemeket rejteget az Éjjel-nappal Budapest Facebook oldala. Ilyen például ÉNB Kristóf szexi felsőteste is.

Remek kis videót készített Éjjel-nappal Budapest Kristóf. Bár sok érdekes dolog nem történik a néhány másodperces kisfilmben, azonban olyan felsőtest villan benne, hogy az megér egy misét.

A sorozat rosszfiújának igazán gyönyörű hasizma van, és ezt nem fél megmutatni. Íme!

Edzés után fejre áll a világ.... :)Kristóf

Szerző: Éjjel-Nappal Budapest, 2015. november 26.
Jógával leptük meg a Hot Men Dance csapatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151127-hot-men-dance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-erotikus-revutanccsapatat-jogara-vittuk.htmlBevallom, életemben először úgy érkeztem a jógaórára – amit én tartok –, hogy fogalmam sem volt, mit kezdek öt tökéletes izomzatú, erotikus revütáncos sráccal, akik, be kellett látnom, egy cseppet sem konyítanak az általam imádott ászanákhoz. Ez Zsír!--Hétvégén te is többet eszel a kelleténél? Ne tedd!http://www.life.hu/ez-zsir/20151126-etkezes-hetkoznap-es-hetvegen-miert-eszunk-tobbet-a-hetvegeken.htmlHétfőnként te is megfogadod, hogy nem eszel csokit, ellenben saláta és gyümölcs bőségesen szerepel majd az étrendedben, ám a hét végére már feladod az összes elvedet? Utánajártunk, mi az oka annak, hogy hétvégére bizony a legtöbbször elfogy a lendület. Ez Zsír!ThinkstockHűha! Durván feszülős dresszben pózolt Jakabos Zsuzsannahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-jakabos-zsuzsanna-uszono-feszulos-dresszetol-elall-a-szavunk.htmlA gyönyörű úszónő elképesztően dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit. Ez Zsír!Origo108 kilót fogyott a nő, akit expasija bátorított az evésrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-patty-sanchez-exbaratja-azt-akarta-hogy-o-legyen-a-vilag-legkoverebb-noje.htmlAz 51 éves Patty Sanchez nemrég még 327 kilós volt, majd szakított a pasijával, ami életmentő lépésnek bizonyult. Ez Zsír!--Lepd meg a családod egészséges kenyerekkel! 3 tuti recept kezdőknek ishttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-egeszseges-hazi-kenyerek-kefires-magvas-zoldfuszeres-gaz-vagy-villanysutoben.htmlNem lehet eleget beszélni arról, hogy az egészséges életmód egyik fontos eleme a szénhidrátfogyasztás csökkentése, illetve az egészségesebb szénhidrátok fogyasztása. Éppen ezért ma már azok, akik tudatosan étkeznek, ha tehetik, hanyagolják a bolti fehér, vagy malátával barnára színezett, de fehérlisztből készült kenyereket, és maguk készítik el kenyerüket. Ha te még nem próbáltad ki a kenyérsütést, sőt, kenyérsütő gépre sem ruháztál még be, akkor se csüggedj, mutatunk neked három pofonegyszerű, és egészséges kenyérreceptet, amelyek gáz-, illetve villanysütőben is elkészíthetőek. Ez Zsír!"Élvezem, hogy újra rám jönnek a ruháim" - Mádai Vivien elárulta bombaalakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-madai-vivien-musorvezeto-elarulta-bombaalakjanak-titkat.htmlA műsorvezető visszanyerte szülés utáni vékony alkatát, pedig nem emel súlyzókat és nem kínozza magát edzőteremben. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.