Fájdalmas döntés: lemondott unokájáról Pécsi Ildikó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színésznő válás Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikónak fia válópere miatt romlott meg a viszonya a menyével és unokájával, a most 17 éves Csabával.

"Néhány napja sok telefont kaptam az ország különböző pontjairól, melyben kikérték maguknak a bár szerintük nem érdemtelen, de gúnyosan hangzó 'híres nagymama' megszólítást" – mesélte Ildikó az egyik magazinban megjelent cikk sajtóvisszhangját. "Sajnálatos mó­don évekkel ezelőtt ugyancsak a sajtóból értesültem, hogy az akkoriban unokámnak vélt ifjabb Szűcs Csaba menyemmel együtt azt nyilatkozta: Csabának egy nagymamája van, a Pártos nagymama" - tette hozzá a színésznő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Régóta nem találkoztunk, nem beszéltünk, teltek-múltak az évek titkolt sírásokkal, fájdalmakkal, betegségekkel, de a földön élő angyalaim és az égiek, akik vigyáznak rám, rá­döbbentettek, ha nincs, hát nincs. Ha valakinek nincs szüksége rám, akkor azt el kell en­gednem..." - indokolta unokájáról hozott fájdalmas döntését a színésznő a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.