Kasza Tibi hívta fel a tévénézők figyelmét arra, hogy Tóth Gabira bizony felszaladt néhány kiló. Úgy fogalmazott, más testi adottságokkal rendelkezik, mint Lajtai Kati.

Tóth Gabi csodálatosan hozta Lajtai Katit, akit szó szerint meg is ríkatott a Sztárban sztár vasárnap esti döntőjében. A ruhája azonban valljuk be, valóban nem volt annyira előnyös...

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

Korábban írtunk már arról, hogy a Sztárban sztár miatt felbolydult Gabi élete, és emiatt felszaladt néhány pluszkiló az énekesnőre. Akkor elmondta, hogy ez egyáltalán nem zavarja:

"Valóban felszaladt egy-két kiló, én is észrevettem, de ez szerintem normális. Most minden a Sztárban sztárról szól, és külön a sportra, a mozgásra nincs annyi időm. Nekem pedig szükségem van rá, hisz kicsit hízékony alkat vagyok. Ráadásul a próbák miatt rendszertelenül eszem, előfordul, hogy későn, nehezebb ilyen időszakban annyira odafigyelni erre. Most a legfontosabb az, hogy hétről hétre a maximumot nyújtsam a színpadon, utána jöhetnek a hasizomgyakorlatok” - nyilatkozta legutóbb.