Keresi a szüleit a magyar fiú, akinek Michael Jackson volt a pótapja

Forrás: RTL Klub/Keresem a családom! -
műtét kisfiú nevelőszülő Michael Jackson magyar család májbetegség apa májátültetés finanszírozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkas Béla annak idején az életét köszönhette a pop királyának: Michael Jackson finanszírozta ugyanis a magyar kisfiú egyik életmentő műtétjét. A mára felnőtt fiatalember az RTL Klub "Keresem a családom!" című műsorában próbál fényt deríteni biológiai szüleinek kilétére.

Farkas Béla (mostani nevén Tamás) életét évek óta figyelemmel kíséri a sajtó, hiszen annak idején maga Michael Jackson finanszírozta az árva kisfiú májátültető műtétjét. Az akkor még 4 éves kisfiúról később sem feledkezett el a popkirály: VIP koncertjegyet ajándékozott neki, így páholyból nézhette végig a show-ját a Népstadionban, és később is tartotta a kapcsolatot vele.

Forrás: RTL Klub/Keresem a családom!

Béla, akiről szülei nem sokkal világrajövetele után lemondtak, nem sokkal később szerető családhoz került. A mára felnőtt fiatalember azonban úgy döntött, szeretné megtalálni biológiai szüleit, akiknek kilétére az RTL Klub Keresem a családom! című műsorában igyekeznek fényt deríteni - olvasható az RTL Klub Keresem a családom! oldalán.

Félmeztelen, összevarrt testtel pózol a tinilányok kedvence, Justin Bieberhttp://www.life.hu/sztarok/20151130-justin-bieber-enekes-felmeztelenul-osszevarrt-testtel-pozol.htmlA tinisztár kockás hasával és hatalmas tetkóival kápráztatta el követőit Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Luxusautója okozott bosszúságot Gáspár Evelinnekhttp://www.life.hu/sztarok/20151130-gaspar-evelin-autoja-havas.htmlMég a luxusautókat sem kerüli el a hó: Gáspár Evelin verdáján jó néhány deka fagyos csapadék csücsül. TV + Sztárok--Rajongó rúgott Sipos Petibehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-sipos-petibe-az-irigy-honajlmirigy-tagjaba-dedikalaskor-egy-rajongo-belerugott.htmlA Mirigy tagjai legendásan jó kapcsolatot ápolnak rajongóikkal. A fiúk igyekeznek mindig kedvesen és barátságosan viszonyulni azokhoz, akik egy-egy aláírásra, vagy baráti szóra vágynak tőlük. Az elmúlt 25 év alatt azonban akadt olyan, aki nem viszonozta a Mirigyek kedvességét. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKiderül! Pitt és Aniston haldokló házasságáról készítette filmjét Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-angelina-jolie-brad-pitt-es-jennifer-aniston-haldoklo-hazassagarol-keszitett-filmet.htmlAz elmúlt héten Amerikában bemutatott By the sea című filmet Angelina Jolie írta és rendezte. A színésznő rengeteg kritikát kapott a sztori miatt, sokan ugyanis Brad Pitt és Jennifer Aniston házasságát látják bele. TV + SztárokOrigoEjha! Köldökig kivágott ruhában pózolt Iszak Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20151130-iszak-eszti-musorvezeto-koldokig-kivagott-ruhaban-pozolt-es-szexi-dekoltazst-villantott.htmlA műsorvezető egy vicces, túldíszített fotón mutatta meg dögös dekoltázsát. TV + Sztárok--Dobó Kata különleges tehetségnek tartja szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20151130-dobo-kata-szineszno-kulonleges-tehetsegnek-tartja-szerelmet-anger-zsolt-szineszt.htmlA színésznőt lenyűgözte párja, Anger Zsolt az Éjszakám a nappalod című új magyar filmben nyújtott alakításával. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.