Rubint Réka még az ünnepek alatt is fogy - Elárulta titkát!

karácsony Rubint Réka fogyás edző fitnesz hízás ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszkirálynő elmondta, hogy nem kell félni az ünnepektől: figyelni kell rá, hogy jó minőségű ételeket fogyasszunk, valamint elejét kell venni a traktálásnak. Még jól is jöhet, hogy ilyenkor többször eszünk naponta.

Réka még az ünnepek alatt is fogyni szokott egy-két kilót, és most elárulta a titkot, hogyan lehet még a csábító falatokkal megspékelt napokon is remek formába lendülni. „Ünnepekkor is tudatosan kell étkezni, nálam kevesebbet szokott mutatni a mérleg újév első napján, pedig többször eszem naponta, és nem vonok meg magamtól semmit. A titok az, hogy a szénhidrátbevitelt kell csökkenteni. A cukrot pedig természetes édesítőszerekkel kell helyettesíteni" – mondta Réka.

Jóga az adventi időszakban - fontosabb, mint hinnéd!http://www.life.hu/ez-zsir/20151126-jogaiskola-a-jogaklikkel-joga-az-adventi-idoszakban.htmlSok nőben csak a gyermekvárás és a szülés időszakában tudatosul igazán, hogy a teste ki van téve a természet törvényeinek. Másokra az idő múlása, az évszakok változása hat intenzívebben. A jógagyakorlás közben is érhetnek téged hasonló felismerések arról, hogy a természet része vagy, és akkor is hatnak rád a változásai, ha erről néha megfeledkezel! Ez Zsír!ThinkstockTóth Gabit alig sikerült belepasszírozni Lajtai Kati egykori ruhájábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151129-toth-gabit-alig-sikerult-belepasszirozni-lajtai-kati-egykori-ruhajaba.htmlKasza Tibi hívta fel a tévénézők figyelmét arra, hogy Tóth Gabira bizony felszaladt néhány kiló. Úgy fogalmazott, más testi adottságokkal rendelkezik, mint Lajtai Kati. Ez Zsír!--Sarka Kata vagy Kate Hudson a dögösebb? - Sztárok, akiknek irigyeltük a testét 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-sztarok-akiknek-irigyeltuk-a-testet-2015-ben.htmlTavaly a Life.hu-n Jennifer Lopez, Sarka Kata és Molnár Andi teste lett a "befutó", idén azonban már akadtak új trónkövetelők. Mutatjuk is azokat a színésznőket, énekesnőket, sportolókat és modelleket, akik kitartásukkal bennünket is egy kicsivel több odafigyelésre, edzésre és zöldturmix-fogyasztásra sarkalltak. Ez Zsír!OrigoJógával leptük meg a Hot Men Dance csapatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151127-hot-men-dance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-erotikus-revutanccsapatat-jogara-vittuk.htmlBevallom, életemben először úgy érkeztem a jógaórára – amit én tartok –, hogy fogalmam sem volt, mit kezdek öt tökéletes izomzatú, erotikus revütáncos sráccal, akik, be kellett látnom, egy cseppet sem konyítanak az általam imádott ászanákhoz. Ez Zsír!--"Élvezem, hogy újra rám jönnek a ruháim" - Mádai Vivien elárulta bombaalakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-madai-vivien-musorvezeto-elarulta-bombaalakjanak-titkat.htmlA műsorvezető visszanyerte szülés utáni vékony alkatát, pedig nem emel súlyzókat és nem kínozza magát edzőteremben. Ez Zsír!--Csodáld meg Nyári Dia gyönyörű hasát!http://www.life.hu/ez-zsir/20151125-nyari-diana-szineszno-alakja-csodalatos.htmlA Barátok közt színésznőjének egyre formásodik az egyébként is csinos alakja. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.