Pirner Alma teljesen odavan kisfiáért - Tündéri fotó!

Forrás: Facebook/Pirner Alma -
rúdtánc kisfiú alvás összebújás cuki Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges pillanatot örökített meg a lesifotós, aki a rúdtánc-világbajnokot kisfiával, Alennel összebújva kapta lencsevégre.

Láthatóan a mama és baba is elfáradt, így összebújva pihegtek egy kicsit. Alen tátott szájjal aludt édesanyja keblén és láthatóan Alma is elszenderült. Nagyon cukik ők ketten, és úgy tűnik: egyelőre elválaszthatatlanok.

Forrás: Facebook/Pirner Alma
Brad Pitt franciázni kezd? Nem érti, mit beszélnek a gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20151130-brad-pitt-vilaghiru-szinesz-nem-erti-mit-beszelnek-gyermekei-akik-franciaul-tanulnak.htmlMivel a színész gyermekei francia iskolába járnak, ez némileg furcsa helyzetet teremt a családban, az amerikai színész ugyanis, nem beszél olyan jól franciául, mint Angelina Jolie-val közös csemetéi. Család--Hódi Pameláéknak hamarosan kisfiuk lesz?http://www.life.hu/csalad/20151127-hodi-pamela-es-berki-krisztian-az-tv2-edes-elet-sztarjai-kozott-ismet-szoba-kerult-a-kovetkezo.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián az Édes Élet kamerái előtt járt párterapeutánál, ahol már egy következő gyermek terve is szóba került. Család--Várkonyi Andrea bevallotta volt időszak, amikor nem beszélt édesapjávalhttp://www.life.hu/csalad/20151127-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-bevallotta-volt-idoszak-amikor-nem-beszelt-edesapjaval.htmlA TV2 híradósa arról mesélt, mennyire megviselte, mikor édesapja, sok időre külföldre utazott. Család--Állati örökösök - Kóbor macskából luxuskandúrhttp://www.life.hu/csalad/20151130-milliomos-haziallatok-a-vilag-legbizarrabb-orokosei.htmlVan az úgy, hogy az ember legjobb barátja, vagy akár legközelibb hozzátartozója egy hűséges házikedvenc. Aki osztotta meg már életét egy édes négy-, vagy akár kétlábúval, az tudja jól, hogy egy állat mennyire nagyon tud szeretni - néha bizony jobban, mint egy ember. Éppen ezért nem egy gazdi döntött már úgy végrendeletében, hogy egyetlen örökösének imádott kedvencét teszi meg. CsaládThinkstockKatie Holmes: „Nem bántam meg semmit”http://www.life.hu/csalad/20151201-katie-holmes-szineszno-nem-bant-meg-semmit-az-eleteben.htmlA 36 éves színésznő legújabb interjújában intim titkokat árult el életéről. Család--Mintaapa lett a nőverő Chris Brownból – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20151130-chris-brown-enekes-mintaapa-lett-kislanyaval-pozol-egy-kepen.htmlAz énekes, aki annak idején megverte egykori barátnőjét, Rihannát, most 18 hónapos kislányát szorította magához egy cuki apa-lánya fotó erejéig. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.