Csonka András és Varga Izabella sokat edzhettek az idén - Díjazták a két sztárt!

Forrás: Facebook/Csonka András -
Varga Izabella fotó színész Csonka András fitt edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este több híresség is megjelent a Fitbalance minden évben megrendezett nagyszabású eseményén, ahol díjakat osztottak ki különböző kategóriákban. Néhány nyertes nagyon meglepődött a végeredményen. 

Csonka András, a Life.hu sztárszerzője is ott volt a party-n, ahol megkapta a legfittebb színésznek járó elismerést. "Ha valaki azt mondja nekem, hogy kapok egy díjat, melynek neve az év legfittebb színésze, azt elküldöm pszichiáterhez. Kaptam. Varga Iza is. Na jó, azon nem csodálkozom!" - írta a bejegyzés mellé András, aki egy közös szelfit is lőtt a Barátok közt sztárjával.

Forrás: Facebook/Csonka András
Elképesztő! Így fogyott le 3 év alatt testsúlyának felére a 140 kilós lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151202-egy-20-eves-lany-harom-ev-alatt-testsulya-felere-fogyott-le-ime-a-titka.htmlA magát AvocadoToesnak becéző lány egy közösségi oldalon osztotta meg a nagyérdeművel látványos fogyását képekben. Ez Zsír!--Molnár Andi lement nekünk spárgábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-molnar-andit-a-szombat-esti-laz-sztarjat-tancos-koreografust-jogaorara-vittuk-ahol-lement-spargaba.htmlJógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony. Ez Zsír!--A hawaii napfényben mutatta meg tökéletes testét Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-nicole-scherzinger-enekesno-hawaii-on-mutatta-meg-bikinialakjat.htmlA Pussycat Dolls egykori énekesnője jelenleg épp Hawaiin sütteti a hasát, innen köszönt be rajongóinak az Instagram-oldalán. Ez Zsír!--Sarka Kata vagy Kate Hudson a dögösebb? - Sztárok, akiknek irigyeltük a testét 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-sztarok-akiknek-irigyeltuk-a-testet-2015-ben.htmlTavaly a Life.hu-n Jennifer Lopez, Sarka Kata és Molnár Andi teste lett a "befutó", idén azonban már akadtak új trónkövetelők. Mutatjuk is azokat a színésznőket, énekesnőket, sportolókat és modelleket, akik kitartásukkal bennünket is egy kicsivel több odafigyelésre, edzésre és zöldturmix-fogyasztásra sarkalltak. Ez Zsír!OrigoJógával leptük meg a Hot Men Dance csapatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151127-hot-men-dance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-erotikus-revutanccsapatat-jogara-vittuk.htmlBevallom, életemben először úgy érkeztem a jógaórára – amit én tartok –, hogy fogalmam sem volt, mit kezdek öt tökéletes izomzatú, erotikus revütáncos sráccal, akik, be kellett látnom, egy cseppet sem konyítanak az általam imádott ászanákhoz. Ez Zsír!--Hétvégén te is többet eszel a kelleténél? Ne tedd!http://www.life.hu/ez-zsir/20151126-etkezes-hetkoznap-es-hetvegen-miert-eszunk-tobbet-a-hetvegeken.htmlHétfőnként te is megfogadod, hogy nem eszel csokit, ellenben saláta és gyümölcs bőségesen szerepel majd az étrendedben, ám a hét végére már feladod az összes elvedet? Utánajártunk, mi az oka annak, hogy hétvégére bizony a legtöbbször elfogy a lendület. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.