Ilyet még nem láttál! Az esküvő után hokimeccsen mulatott a pár

hokimeccs esküvő videó szertartás vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ifjú pár mindkét tagja hatalmas Minnesota-drukker, így nem volt kérdés, hogy az oltártól egyenesen egy meccsre mennek. 

Blake és Skuta azon viccelődtek az esküvő előtt, hogy mekkora élmény lenne egy különleges dolgot csinálni a szertartást követően. Mivel mindketten rajonganak a jégkorongért, megnézték, hogy az esküvőjük napján játszik-e a kedvenc hokicsapatuk, és mivel pont volt egy selejtező mérkőzésük, rögtön el is indultak rá. A különös párt fel is vették a meccset rögzítő kamerák, a legcukibb jelenet pedig az lett, amikor a fiatal ara hamburgert rágcsál a menyasszonyi ruhában.

Megható! Így emlékeztek barátai a 2 éve elhunyt Paul Walkerrehttp://www.life.hu/news/20151202-igy-emlekezett-vin-diesel-es-tyrese-gibson-az-elhunyt-paul-walker-szineszre.htmlTyrese Gibson és Vin Diesel is megemlékezett a tragikus körülmények között elhunyt színészre. NewsOrigoElzárkózik a világtól a Star Wars rendezője, George Lucas?http://www.life.hu/news/20151201-george-lucas-a-star-wars-rendezoje-nem-hasznalja-az-internetet-2000-ota.htmlSe Facebook, se Twitter – az ismert filmrendező elmondása szerint 2000 óta nem használja az internetet. News--Végleg eldől Oscar Pistorius sorsa! 15 évre is visszakerülhet a börtönbehttp://www.life.hu/news/20151201-oscar-pistorius-ugyeben-vegleges-iteletet-mondanak.htmlA dél-afrikai Legfelső Fellebbviteli Bíróság hamarosan pontot tesz a barátnője meggyilkolásával vádolt futó ügyében. News--Itt az új Pumped Gabo: Micsoda táncmozdulatok!http://www.life.hu/news/20151130-pumped-gabo-elbujhat-itt-az-utanpotlas-a-bacsi-ugy-razza-mint-senki-vicces-video.htmlEgy idős bácsi megmutatta, hogy nem csak a 20 éveseké a világ! Bár körülötte mindenki elég szolidan nyomja, ő kicsit jobban elengedte magát. NewsOrigoÉlve eltemetett újszülöttet mentettek az amerikai rendőrökhttp://www.life.hu/news/20151129-elve-eltemetett-ujszulottet-mentettek-az-amerikai-rendorok-1.htmlStabil állapotban van az újszülött kislány, akit élve eltemetve találtak meg a rendőrök Los Angeles közelében, egy kiszáradt folyómederben - írja az ABC News nyomán az Origo. NewsThinkstockA koncertek alatti fogdosás ellen indított mozgalmat öt lányhttp://www.life.hu/news/20151130-ot-lany-akik-egy-mozgalommal-lepnek-fel-a-koncertek-alatti-zaklatas-ellen.htmlA brit fiatalok megelégelték, hogy a koncertek alatt nők ezreit éri a világon kellemetlenség a nemkívánatos tapizások miatt. Már több zenekar is melléjük állt az ügyben. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.