Egy szál nejlonba csomagolva szépül Horváth Éva - Fotó!

modell műsorvezető gép nejlon Horváth Éva szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető egy különleges gép segítségével tartja formában magát, és szépíti a bőrét. Kicsit olyan, mintha egy időgépben lenne. 

Éva rendszeresen próbál ki különböző szépészeti kezeléseket, melyekről rendszeresen posztol is a rajongóinak. Az egykori szépségkirálynő most egy olyan képet tett közzé, amin egy izzasztó wellness gépben, egy szál nejlonba tekerve fekszik.

Forrás: Facebook/Horváth Éva Official

Anyaszült meztelenül pózolnak Lengyelország sztársportolóihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151202-lengyelorszag-sztarsportoloi-anyaszult-meztelenre-vetkoztek-egy-jotekony-celokra-keszult-naptarhoz.htmlMinek takargatni azt, ami szép? Néhány bevállalós lengyel sportoló összeállt, és megmutatta csodás testét teljes valójában egy jótékony célokra készült naptárhoz. Ez Zsír!--Hoppá! Most fény derült a titokra, hogy miért nehéz lefogynihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151201-most-feny-derult-a-titokra-hogy-miert-nehez-lefogyni-egy-feherje-a-felelos.htmlEgy nemzetközi kutatócsoport talált egy fehérjét a szervezetben, amelynek az a feladata, hogy gátolja a fogyást, azaz a zsírégetés folyamatát. Ez Zsír!Thinkstock15 kilótól kellett megszabadulnia a Star Wars miatt Carrie Fishernekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151201-carrie-fisher-szinesznonek-15-kilotol-kellett-megszabadulnia-a-star-wars-miatt.htmlHamarosan újra láthatjuk nagyképernyős szerepében a színésznőt, aki szerint a legnagyobb nyomást számára a fogyókúra jelentette. Ez Zsír!OrigoTóth Gabit alig sikerült belepasszírozni Lajtai Kati egykori ruhájábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151129-toth-gabit-alig-sikerult-belepasszirozni-lajtai-kati-egykori-ruhajaba.htmlKasza Tibi hívta fel a tévénézők figyelmét arra, hogy Tóth Gabira bizony felszaladt néhány kiló. Úgy fogalmazott, más testi adottságokkal rendelkezik, mint Lajtai Kati. Ez Zsír!--Sarka Kata vagy Kate Hudson a dögösebb? - Sztárok, akiknek irigyeltük a testét 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-sztarok-akiknek-irigyeltuk-a-testet-2015-ben.htmlTavaly a Life.hu-n Jennifer Lopez, Sarka Kata és Molnár Andi teste lett a "befutó", idén azonban már akadtak új trónkövetelők. Mutatjuk is azokat a színésznőket, énekesnőket, sportolókat és modelleket, akik kitartásukkal bennünket is egy kicsivel több odafigyelésre, edzésre és zöldturmix-fogyasztásra sarkalltak. Ez Zsír!OrigoÉNB Kristóf felsőteste tökéleteshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151128-enb-kristof-felsoteste-tokeletes.htmlNéha igazi gyöngyszemeket rejteget az Éjjel-nappal Budapest Facebook oldala. Ilyen például ÉNB Kristóf szexi felsőteste is. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.