Megszületett a Facebook-vezér, Mark Zuckerberg kislánya

Forrás: Facebook/ Mark Zuckerberg -
Születés jótékonyság kislány szülési szabadság Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a terhesség, úgy a baba megszületésének hírét is a Facebook-oldalán tette közzé Mark Zuckerberg, aki két hónapos szülési szabadságot vesz ki. 

Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan a Max nevet adta az újszülöttnek. A Facebook alapítója a babát egy nyílt levéllel köszöntötte, amiben arról is írt, hogy egy sokkal jobb világot kíván a picinek, mint amilyenben most élünk.

Forrás: Facebook/ Mark Zuckerberg

Ezért láthatóan hajlandó is tenni Zuckerberg, aki a saját birtokában lévő Facebook-részvények 99%-át eladományozza. A céges papírok "az emberiség haladása érdekében" a Chan Zuckerberg Initiative néven létrehozott alapítványhoz kerülnek. A világ valószínűleg legnagyobb jótékonysági felajánlása ez. A 45 milliárd dollárt (13 185 milliárd forintot) az orvoslásra, az információhoz való hozzáférés lehetőségeinek új útjainak felfedezésére és az esélyegyenlőség támogatására fordítják.

"Egy szörnyetegnek adtam életet"http://www.life.hu/csalad/20151201-egy-szornyetegnek-adtam-eletet-egy-dzsihadista-lany-tortenete.htmlA húszéves Fatima Dzhafarovát saját anyja is szörnyetegnek tartja és szégyelli, hogy a világra hozta. A lány azután csatlakozott a dzsihadistákhoz, hogy egy szélsőséges iszlám férfival szerelembe esett, aki könyörögve kérte őt, hogy legyen a negyedik felesége. CsaládOrigoDamu Roland: "Edinám mámoros állapotában tört-zúzott maga körül"http://www.life.hu/csalad/20151202-damu-roland-terhes-felesege-alkoholelvonora-ment.htmlAhogy már tegnap írtunk róla, lapinformációk szerint Danu Roland várandós felesége komoly alkoholproblémákkal küzd. A színész elköltözött otthonról, aztán azt nyilatkozta, szereti Edinát és esze ágában sincs elhagyni Család--Tündéri fotó készült Nánási Vencelrőlhttp://www.life.hu/csalad/20151201-tunderi-foto-keszult-nanasi-vencelrol.htmlMicsoda szerencsés helyzetben van Ördög Nóra! A férje fotós, a tündéri gyerekeik pedig elképesztően fotogének.CsaládOrigoÍme, a legcukibb mikulásos fotó a világon!http://www.life.hu/csalad/20151201-elszundikalt-a-mikulas-karjaban-ilyen-cuki-karacsonyi-fotot-meg-nem-lattunk.htmlDonnie Walters a szokásos, minden évben kötelező családi programra vitte a fiát: meglátogatták a közeli plázában lévő Télapót. CsaládOrigoÁllati örökösök - Kóbor macskából luxuskandúrhttp://www.life.hu/csalad/20151130-milliomos-haziallatok-a-vilag-legbizarrabb-orokosei.htmlVan az úgy, hogy az ember legjobb barátja, vagy akár legközelibb hozzátartozója egy hűséges házi kedvenc. Aki osztotta meg már az életét egy édes négy- vagy akár kétlábúval, az tudja jól, hogy egy állat mennyire nagyon tud szeretni – néha bizony jobban, mint egy ember. Éppen ezért nem egy gazdi döntött már úgy a végrendeletében, hogy imádott kedvencét teszi meg egyetlen örökösének.CsaládThinkstockKatie Holmes: „Nem bántam meg semmit”http://www.life.hu/csalad/20151201-katie-holmes-szineszno-nem-bant-meg-semmit-az-eleteben.htmlA 36 éves színésznő legújabb interjújában intim titkokat árult el életéről. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.