Brutális hátizmokat növesztett Gáspár Evelin

hátizom fogyás Gáspár Győző Gáspár Evelin edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző lánya nem adja fel a kemény edzést, és most már nem is csupán a fogyásra, hanem a gyönyörű izmokra gyúr. Le a kalappal!

Gáspár Evelin a minap azt mutatta meg egy dögös vörös ruciban, hogy milyen nádszálvékony lett, most pedig új fordulatot vett az alakformálása. Már nem csak az a cél, hogy leolvadjanak róla a kilók, hanem formás izomzatra is gyúr a fiatal lány.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Gáspár Győző fehérneműmodell lett

Szexi alsónadrágban fotózták a sztárt, aki elárulta a Life.hu-nak, hogy pontosan hány kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban.
Töltse az ünnepeket pihenéssel és feltöltődéssel Hajdúszoboszlón!http://www.life.hu/ez-zsir/hirdetes/20151203-toltse-az-unnepeket-pihenessel-es-feltoltodessel-hajduszoboszlon.htmlEgyre többen döntenek úgy, hogy akár egyedül, akár családostul idén egy új helyszínen töltik az ünnepeket a megszokott helyett. Belefáradtak a karácsonyi teendőkbe, a rohanásba, a takarításba, a vendégvárás kellemetlenségeibe, és valódi pihenésre vágynak. HirdetésBorbás Marcsi koplaltatja a férjéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151203-borbas-marcsi-a-gasztroangyal-cimu-musor-musorvezetojenek-ferje-van-hogy-koplal.htmlA műsorvezető munkája miatt rengeteget van távol az otthonától, ennek pedig férje a legnagyobb kárvallottja. Ez Zsír!--Lepd meg a családod egészséges kenyerekkel! 3 tuti recept kezdőknek ishttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-egeszseges-hazi-kenyerek-kefires-magvas-zoldfuszeres-gaz-vagy-villanysutoben.htmlNem lehet eleget beszélni arról, hogy az egészséges életmód egyik fontos eleme a minőségi szénhidrátok fogyasztása. Éppen ezért ma már azok, akik tudatosan étkeznek, ha tehetik, hanyagolják a bolti fehér, vagy malátával barnára színezett, de fehérlisztből készült kenyereket. Ha még nem próbáltad ki a kenyérsütést, sőt kenyérsütő gépre sem ruháztál be, akkor se csüggedj: mutatunk 3 pofonegyszerű és egészséges kenyérreceptet, amelyek gáz-, illetve villanysütőben is elkészíthetőek! Ez Zsír!ThinkstockCsonka András és Varga Izabella sokat edzhettek az idén - Díjazták a két sztárt!http://www.life.hu/ez-zsir/20151202-csonka-andras-es-varga-izabella.htmlTegnap este több híresség is megjelent a Fitbalance minden évben megrendezett nagyszabású eseményén, ahol díjakat osztottak ki különböző kategóriákban. Néhány nyertes nagyon meglepődött a végeredményen. Ez Zsír!OrigoLeváltanák az X-Factor mentorát, mert túlságosan lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151201-cheryl-fernandez-versinit-az-xfaktor-mentorat-levaltatnak-mert-tul-sovany-lett.htmlCheryl Fernandez-Versini vészesen fogy, emiatt sokak szerint már nem mutat jól a képernyőn. Ez Zsír!AFPRebel Wilson heti ötször jár edzeni, de fagyival jutalmazza magát értehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-rebel-wilson-heti-otszor-jar-edzeni-de-fagyival-jutalmazza-magat-erte.htmlNemrég dobta piacra saját ruhamárkáját Rebel Wilson. Elárulta, kifejezetten szereti, ha teltkarcsú lányként hivatkoznak rá. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.