Guinness Rekord égősor karácsonyfa díszítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rekordszámú, több mint félmillió karácsonyi LED-égővel díszített fel egy 21 méteres fenyőfát egy ausztrál jogász, és ezzel már harmadszor kerülhet be a Guinness Rekordok könyvébe.

David Richards 518 838 darab LED-égőből készítette el azokat az égősorokat, amelyek a Canberrában felállított 21 méter magas műfenyőre aggattak.

Forrás: youtube

A férfi tavaly szintén Canberrában 120 kilométer hosszú, többszínű égősorral díszített fel egy bevásárlóközpontot, 1,2 millió darab LED-égőt felhasználva. Előző évben saját házát borította be karácsonyra több mint ötszázezer villanykörtével. Akkor négy hét alatt 75 ezer látogató érkezett a házhoz, hogy megtekintse az ünnepi díszkivilágítást.

A dadus-gate: Férj a dadával, a család romokbanhttp://www.life.hu/csalad/20151203-sztarok-akik-elhagytak-feleseguket-2015-ben-a-dadusert.htmlHiába gyönyörűek, sikeresek és gazdagok, hiába irigykedik rájuk több millió nő a világon, valaki őket is unja. Hogy kik ők? Olyan befutott hollywoodi sztárok, és emellett gondoskodó családanyák, akiknek életük egy ponton összekapcsolódott: párjuk mindannyiójukat megcsalta a gyerekek dadájával. Család--Ikreket szült egy iker - Orvosi csoda!http://www.life.hu/csalad/20151204-ikreket-szult-a-no-akinek-maganak-is-van-egy-ikertestvere.htmlSzakértők szerint rendkívül ritka orvosi eset, hogy egy ikerpár egyik tagjának természetes úton ikrei lesznek. Michelle Cooke-kal pontosan ez történt. Család--Coco T melle nagyobb, mint újszülött gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20151204-coco-t-ice-t-kedvese-megmutatat-a-gyermeket-am-a-melle-elvonta-a-figyelmunket.htmlIce T nem bízza a véletlenre, hiszen kedvese keble nagyobb, mint szerelmük gyümölcse. CsaládÍgy ragyog a várandós Csobot Adél - Édes fotó!http://www.life.hu/csalad/20151204-csobot-adel-enekesno-elso-gyermeket-varja-istenes-bencetol-es-ragyog.htmlA Life.hu sztárszerzője, Csobot Adél szebb, mint valaha. Család--Megható pillanat: így találkozhatott újra édesanyjával Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20151204-igy-talalkozhatott-ujra-edesanyjaval-diana-hercegnovel-harry-herceg.htmlA 31 éves trónörökös egy dél-afrikai alapítványnál tette tiszteletét, ahol egy rég elfeledett kép erejéig újra láthatta szeretett édesanyját, Diana hercegnőt.Család--Meditálás házimunka közben? Sima ügy!http://www.life.hu/csalad/20151127-meditalas-hazimunka-kozben-most-megtudhatod-hogyan-lehetsz-jogi-mosogatas-es-porszivozas-kozben.htmlHa már úgyis mosogatsz, miért ne meditálnál közben, és lennél tudatos abban, amit éppen végzel. Nem mindig lótuszülésben jön el a végső nyugalom, aktívan is lehetsz jógi! CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.