A 31 éves trónörökös egy dél-afrikai alapítványnál tette tiszteletét, ahol egy rég elfeledett kép erejéig újra láthatta szeretett édesanyját, Diana hercegnőt.

Boldog mosoly, nagy mosoly – mondta Harry herceg, amikor először pillantott meg egy képet néhai édesanyjáról, Diana hercegnőről a dél-afrikai Nelson Mandela Alapítványnál. A fotó 1997-ben készült az afrikai elnökkel Fokvárosban, 2 hónappal Harry édesanyjának halála előtt. 

Forrás: AFP/Mujahid Safodien

Egyenesen a képhez ment, amikor besétált az ajtón. Tudni akarta, mikor készült a kép– mondta el a Daily Mailnek az alapítvány elnöke, Verne Harris. Harry herceg mindössze 13 éves volt, amikor szeretett édesanyja, Diana hercegnő elhunyt.

Diana hercegnő és Nelson Mandela - A kép 2 hónappal a hercegnő halála előtt készültForrás: AFP/Anna Zieminski
10 dolog, amit nem tudtál Harry hercegről
Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermeke szeptember 15-én ünnepli 31. születésnapját - ez alkalomból összegyűjtöttünk 10 kevésbé ismert tényt a walesi hercegről. A cikkért kattints ide!