Micsoda? Térde miatt kritizálják Katie Holmest!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Andrew Toth -
kritika Miami formás Katie Holmes térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Miamiban jelent meg egy rövid overálban, amiben közszemlére bocsátotta formás lábait.

A megbánások nélkül élő Katie Homes térde miatt rengeteg kritikát kap. Sokak szerint túlságosan ráncos a térdkalácsa, amit egyáltalán nem kellene mutogatni. Talán túl keveset sportol a divatban is többször bakizó színésznő, vagy a kor látszik már a térdén?

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Andrew Toth

Tényleg ronda Katie Holmes térde?

Már most belezúgtunk 2016 trendszíneibe - így viseld a rózsakvarcot és a derűs kéket!http://www.life.hu/trend/20151203-2016-pantone-szerint-az-ev-trendszinei-a-derus-kek-es-a-rozsakvarc-igy-viseld.htmlMint minden évben, idén is december legelején jelentette be a Pantone intézet a jövő év trendszínét, ám rendhagyó módon ezúttal egy helyett kettőre esett a választás: a nyertes a rózsakvarc és a derűs kék lett. Már most alig várjuk, hogy ilyen holmikba bújhassunk jövő tavasszal, ám ha divatozni szeretnél, a téli szettjeidet is feldobhatod 2016 legmenőbb árnyalataival! Trend--Hatalmas dekoltázsát mutogatja Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/trend/20151204-emily-ratajkowski-modell-es-szineszno-hatalmas-dekoltazsat-mutogatja.htmlA Holtodiglan című film színésznője rövidke szoknyában és mutatós mellkivágással pózol a jó ügyért. TrendOrigoCsillogás és néhány melléfogás - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151204-a-life-hu-heti-silusmustrajaban-szerepel-amal-clooney-miley-cyrus.htmlAz ünnepek közeledtével egyre több sztár voksol a ragyogásra; ez a héten különösen jól sikerült mindenkinek. De persze az utóbbi pár nap sem múlhatott el kínos szettek nélkül - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFP10+1 dolog, amit csak a hosszú hajú lányok értenekhttp://www.life.hu/trend/20151202-hosszu-haju-lanyok-problemai-es-elonyei-ezt-erteni-fogjak.htmlHosszú hajjal élni jó dolog, azonban vannak esetek, amikor kimondottan zavaró is tud lenni. Trend--Trendi kismamaszettek, kacér estélyi és sok-sok szín - így divatozott Katalin hercegnő 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151201-oltozkodes-es-trend-igy-divatozott-katalin-hercegno-2015-ben.htmlAmióta Vilmos herceg eljegyezte, Katalin hercegnő stílusikon lett, ehhez kétség sem férhet. 2013-ban, az első terhessége alatt és utána is szuperstílusos volt, és ez nem volt másként 2014-ben sem. Most megmutatjuk, idén mire voksolt, ha színekről, fazonokról és kiegészítőkről volt szó. TrendOrigoApró legyen, vagy méretes? Téli táskakörképhttp://www.life.hu/trend/20151124-teli-taskakorkep-oldaltaskak-elegans-darabok.htmlHa elegáns helyre indulsz, próbálj minél kisebb darabokat választani, a hétköznapokban azonban nagyon praktikus egy kisebb oldaltáska vagy egy méretes, mindent bele darab. Mutatjuk is, idén mikből érdemes válogatni! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.