Még a legjobbakkal is előfordulhat, hogy egy álmos reggelen a gardrób előtt állva nem éppen összeillő darabokat kapnak le a polcról. Vujity Tvrtkóval is valami ilyesmi történhetett ma. 

Nagypapacipő alól kivillanó fehér zokni, seszínű ing és az elmaradhatatlan sapka - úgy tűnik, Vujity Tvrtko ma nem volt formában, amikor reggel fel kellett öltöznie. Vagy csupán a stylistja hagyhatta csúnyán cserben a Mokka műsorvezetőjét, aki átsiklott azon az örök szabályon, hogy fehér zoknit nem veszünk fel sötét színű cipőhöz. 

Forrás: Mokka

 

Amikor a pasik hibáznak - Divatbakik férfisztároktól
A vörös szőnyeg trendjei nagyban befolyásolják, hogy mit viselünk majd a hétköznapokon - akár tudatosan utánozza valaki a hírességeket, akár nem. A premierekre viszont nemcsak a női, hanem a férfisztárok is kiöltöznek, hatva ezzel az átlagemberek, köztük életünk párjának hétköznapi viseletére is. Az alábbiakban olyan borzalmas összeállításokat gyűjtöttünk össze, amelyek közül soha egyet sem szeretnénk viszontlátni a férfi ismerőseinken, hát még a szívszerelmünkön!Olvasd el a Life.hu cikkét!