Kiszel Tündéhez és lányához, Donatellához máris odaért a Mikulás

Forrás: Instagram/kiszeltunde -
Kiszel Tünde mikulás Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretetteljes, Szép Mikulást! - írta ki nyilvános közösségi oldalára Tünde, majd pedig közzétett egy cuki fotót.

A naptárdíva, aki először a Life.hu-nak mutatta meg jövő évi kalendárjának fényképeit, most egy csodás, családi képet osztott meg az Instagramon:

Forrás: Instagram/kiszeltunde
Megszületett Kim Kardashian és Kanye West kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20151205-kim-kardashian-es-kanye-west-kisfia-megszuletett-szombat-reggel.htmlA celebmami már nagyon várta, hogy világra hozhassa második gyermekét. Dagadt disznónak nevezte magát, utálta átalakult testét és rettegett a terheségi cukorbetegségtől. Ma azonban új időszámítás kezdődik.Család--Családi fényképezésen járt Sarka Kata és Hajdú Péter: Szerelmes fotó!http://www.life.hu/csalad/20151205-sarka-kata-es-hajdu-peter-szerelmes-szelfit-keszitettek-a-csaladi-fotozason.htmlA Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata, aki nem is olyan régen platinaszőke hajra váltott, csodás képett tett közzé nyilvános Instagram oldalán.Család--Wow! Hatalmasat nőtt Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Pankahttp://www.life.hu/csalad/20151205-liptai-claudia-es-gesztesi-karoly-lanya-panka-hatalmasat-nott.htmlMiután az RTL Klub sztárja, Sebestyén Balázs megmutatta a kisfiát, Noelt, a TV2 dögös műsorvezetője is egy igazán cuki képet tett közzé a kislányáról, aki már nem is olyan kicsi. CsaládOrigoSean Penn lánya irtó dögös: Íme a 24 éves Dylan!http://www.life.hu/csalad/20151205-sean-penn-es-robin-wright-lanya-irto-dogos-ime-a-24-eves-dylan-penn.htmlA Maxim magazin tavaly már a világ 68. legjobb nőjévé választotta Sean Penn és Robin Wright lányát. A 24 esztendős Dylan Penn azóta leforgatta élete első filmjeit, és a vörös szőnyegen is tündököl. Íme ő! CsaládMegmutatta kisfiát Sebestyén Balázs: Íme a kis Noel!http://www.life.hu/csalad/20151205-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-musorvezetoje-megmutatta-kisfiat-noelt.htmlLassan egy éve, hogy az RTL Klub sztárja, Sebestyén Balázs kétgyermekes apuka. Azt hitték, nem lesz több gyermekük, de Beni szeretett volna kistesót, így szülei belementek. Azonnal összejött a baba, Balázs szerint azonban a két gyerek az nem kétszer egy, hanem négyszer annyi... CsaládOrigoDurva! Ez a világ legcsillogóbb karácsonyfájahttp://www.life.hu/csalad/20151204-david-richards-guinness-rekordot-allitott-fel-a-legcsillogobb-karacsonyfaval.htmlRekordszámú, több mint félmillió karácsonyi LED-égővel díszített fel egy 21 méteres fenyőfát egy ausztrál jogász, és ezzel már harmadszor kerülhet be a Guinness Rekordok könyvébe. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.