karácsony otthon szilveszter ünnep pezsgőspohár pezsgő pezsgő2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi vagy szilveszteri ünnepi asztal elmaradhatatlan szereplője egy üveg finom pezsgő. Kápráztasd el idén vendégeidet egy igazán gyönyörű pezsgős szettel, az alábbiakban néhány ötlettel is szolgálunk!

Egy szépen terített asztal mindig felemelő látvány, néhány különleges aprósággal pedig még ünnepélyesebb hangulatot tudsz adni terülj-terülj asztalkádnak. Mutatjuk, mik azok a legfontosabb kiegészítők, amelyekre az ünnepi konccintáshoz szükséged lehet.

Fotó: Life.hu

Pezsgőspohár

Visszafogott klasszikus, vagy modern bohém? Nem is gondolnád, hogy hány féle, fajta pohár közül válogathatsz! Válassz a stílusodhoz és az ünnepi asztalhoz illőt. Ősszegyűjtöttük a mi kedvenceinket.

1. Butlers 1990 forint 2. IKEA 795 forint 3. Kika 1299 forint 4. F&FHome 1090 forint 5. mindenamibar.com 869 forint

Pezsgőhűtő

Elegáns és praktikus! A pezsgősvödör nem egy szokványos hétköznapi kellék az ünnapi asztalon, ellenben élvezetesebbé és színvonalasabbá teheted vele az összejövetelt. Ilyen luxusvödör segítségével igazi éttermi hangulatot varázsolhatsz otthonodban.

1. mindenamibar.com 7990 forint 2. rist.hu 15.810 forint 3. royalcognac.hu 3180 forint 4. Butlers 9900 forint 5. ajandekbroker.hu 1486 forint

Pohárjelölő

Nagy vendégség esetén igazán praktikus lehet néhány pohárjelölő beszerzése. Ha a szilveszteri buli a játék és a mókázás jegyében fog telni, érdemesebb színes, vicces darabokat válogatnod. Ha viszont egy elegáns partit adsz majd ismerőseidnek, gondoskodj arról, hogy a pohárjelelölők is csillogjanak.

1. meska.hu 1500 forint 2. blomus.hu 3490 forint 3. bareszkozok.hu 1519 forint 4. gasztrocuccok.hu 2400 forint 5. ajandekbroker.hu 694 forint

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.