Gisele Bündchen szülinapos kislányánál nem lesz ma már cukibb sztárcsemete

Forrás: Facebook/Gisele Bünchen -
Gisele Bündchen Tom Hardy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldog szülinapot kívánunk a világ legjobban kereső modelljének kislányának!

A híres modellről ezúttal nem állítólagos válságban lévő házassága, vagy a róla készült méregdrága könyve kapcsán, hanem szépséges kislánya miatt írunk. Vivian ugyanis betöltötte harmadik életévét.

Forrás: Facebook/Gisele Bünchen

Erről egy képet is posztolt az anyuka, amint szeretett kislánya színes lufikkal játszik egy gyönyörű szigeten.

Dús keblekkel tért vissza titkos műtétje után Gisele Bündchen

A brazil szupermodellt a Bahamákon kapták lencsevégre újdonsült, immár jóval nagyobb dekoltázsával.

Súlyos ok miatt gondolkodott a szakításon Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/csalad/20151111-gisele-bundchen-szakitani-akart-tom-bradyvel-amikor-kiderult-hogy-exbaratnoje-terhes.htmlA világhírű modell, Tom Brady felesége őszintén megvallotta, melyik időszak volt a legnehezebb a kapcsolatukban, amikor kis híja volt annak is, hogy szakítsanak.Család--Tényleg bajban van Gisele Bündchenék házassága? Tom Brady reagált a találgatásokrahttp://www.life.hu/csalad/20150910-tom-brady-es-gisele-bundchen-hazassagarol-a-focista-nyilatkozott.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, az utóbbi időben olyan pletykákat lehetett hallani, miszerint a modell és a focista házassága megromlott. Tom Brady most tiszta vizet öntött a pohárba.Család--Nee! Gisele Bündchen és Tom Brady házassága is válságban van?http://www.life.hu/csalad/20150828-gisele-bundchen-es-tom-brady-hazassaga-valsagban-van.htmlA látszólag tökéletes házasságban élő modell és a férje kapcsolata állítólag mégsem olyan idilli, mint azt korábban hitte a világ.Család--Elolvadtunk! Tündéri családi fotót posztolt Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/csalad/20150803-gisele-bundchen-cuki-csaladi-fotoja.htmlGisele Bündchen irigylésre méltóan szép családi fotót posztolt. Árad belőle az idill. CsaládAFPMicsoda hasonlóság! Gisele Bündchen anyukája is meseszéphttp://www.life.hu/csalad/20150724-gisele-bundchen-modell-anmyukaja-vania-nonnemacher-is-meseszep.htmlTalán nem is véletlen, hogy Gisele Bündchen lett a világ legjobban kereső szupermodellje. Az legalábbis biztos, hogy kiváló géneket örökölt anyukájától.Család--Így szoptatja gyermekét Gisele Bündchen – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20131211-gisele-bundchen-szupermodell-a-szoptatast-nepszerusiti-instagram-oldalan.htmlA brazil szupermodell a szoptatást népszerűsíti – Instagram oldalára posztolt egy fotót erről az intim pillanatról, miközben egy szépségszalon közepén körbezsongják.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.