Álomszép mikulásfotót posztolt családjáról Pirner Alma

rúdtánc mikulás Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde után Pirner Alma is édes fotót tett közzé Mikulás apropójából.

A rúdtánc nagyasszonya már több alkalommal megmutatta követőinek gyermekét, így nem meglepő, hogy december 6-án sem rejtegeti őt. A szépség az alábbi fotót tette közzé nyilvános Facebook oldalán:

Boldog Mikulàst mindenkinek!󾌾❤️󾠣󾆠󾆩🏼󾔓🏼

Szerző: Alma Pirner2015. december 6.
Ebben a luxusban született meg a legifjabb Kardashian! http://www.life.hu/csalad/20151206-kim-kardashian-elkepeszto-luxusban-szulte-meg-fiat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, december 5-én megszületett Kim Kardashian és Kanye West kisfia. CsaládOrigo8 éves lett Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kislánya: Így ünnepelt a sztárcsaládhttp://www.life.hu/csalad/20151206-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-kislanya-zorka-nyolc-eves-lett-igy-unnepelt-a-sztarcsalad.htmlBereczki Zoltán, akit legutóbb akkora megtiszteltetés ért, hogy Törőcsik Marival szelfizhetett, kislánya születésnapi zsúrjáról is megosztott egy cuki képet.Család--Dráma! Alvás köz­ben tör­tek be az X-Fac­tor alapítójához, Simon Cowellhezhttp://www.life.hu/csalad/20151206-simon-cowell-hez-es-csaladjahoz-az-x-fac-tor-alapitojahoz-alvas-koz-ben-tor-tek-be.htmlSimon Co­well és családja az iga­zak álmát aludták, ami­kor egy be­törő az éj leple alatt be­osont lon­doni otthonukba. Család--Álomszép babafotót posztolt Lucy Liu, akinek kisfiát béranya szülte meghttp://www.life.hu/csalad/20151206-lucy-liu-szineszno-kisfiat-beranya-szulte-meg-bajos-kepet-posztolt.htmlAhogy arról a Life.hu augusztusban beszámolt, a bájos színésznőnek béranya hozta világra első gyermekét. Most ismét megmutatta a picit. Család--Kiszel Tündéhez és lányához, Donatellához máris odaért a Mikuláshttp://www.life.hu/csalad/20151205-kiszel-tundehez-es-lanyahoz-donatellahoz-maris-odaert-a-mikulas-december-5-en.htmlSzeretetteljes, Szép Mikulást! - írta ki nyilvános közösségi oldalára Tünde, majd pedig közzétett egy cuki fotót.Család--Megszületett Kim Kardashian és Kanye West kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20151205-kim-kardashian-es-kanye-west-kisfia-megszuletett-szombat-reggel.htmlA celebmami már nagyon várta, hogy világra hozhassa második gyermekét. Dagadt disznónak nevezte magát, utálta átalakult testét és rettegett a terheségi cukorbetegségtől. Ma azonban új időszámítás kezdődik.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.