"Másmilyen élmény, mint az X-Faktornál" - Shodeinde Dorka vajúdása minden percét élvezte

Forrás: www.facebook.com/ShodeindeDori -
Shodeinde Dóra terhesség vajúdás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nap után hazaengedték az angliai kórházból Shodeinde Dorkát, miután világra hozta második gyermekét.

Az X-Faktorban megismert énekesnő évek óta Birminghamben él a férjével. Shodeinde Dorkának eszébe sem jutott hazajönni, úgy gondolta, ott ideálisak a körülmények a szüléshez. Néhány nappal azután, hogy világra hozta kisfiát, elmesélte a Borsnak, miben volt más ott, mint itthon.

Forrás: www.facebook.com/ShodeindeDori

"Hajnalban, miután már 4-6 percenként jöttek a fájások, felébresztettem a férjem" – emlékezik Dorka. "A kislányomtól elköszöntem két fájás között, anyukám maradt vele. Taxival tíz perc alatt a kórházba értünk, kilenckor epidurális érzéstelenítést kértem, ezért a fájdalmakat csak minimálisan éreztem. Az egész vajúdást élveztem, nyugodt és stresszmentes volt. A szülésznő volt mellettem és a párom, aki nélkül nem tudtam volna végigcsinálni.

Az ideális kórházi körülmények és a szülésznő kedvessége az egész élményt még szebbé tette. Tizenegy körül éreztem, hogy tolni kell, jön a baba. Fél tizenkettőkor meg is született a kicsi Liam. Azonnal rám tették, és azóta velem van, nem vitték el egy percre sem. Ez volt életem legboldogabb pillanata. A nővérek nagyon jól bántak velem, az ellátás és a körülmények tökéletesek voltak - folytatja Dorka.

"Másnap hazaengedtek, mert az összes vizsgálatunk eredménye pozitív lett. Ez másmilyen élmény, mint Lizával, mert akkor nem tudtam az X-Faktor miatt minden pillanatot a babával tölteni. Most vi­szont 24 órában csak a rá figyelhetek.

Tápláló, egészséges és finom - Íme a tökéletes reggelihttp://www.life.hu/csalad/20151204-harom-egeszseges-es-taplalo-szendvics-reggelire.htmlReggelente valami egészséges, de mégis kiadós finomságot szeretnél enni? Olyat, amit könnyedén magaddal vihetsz a munkahelyedre, vagy akár a gyerekeknek is el tudsz csomagolni? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. Család--Gisele Bündchen szülinapos kislányánál nem lesz ma már cukibb sztárcsemetehttp://www.life.hu/csalad/20151206-gisele-bunchen-a-brazil-modell-kislanya-mar-haromeves.htmlBoldog szülinapot kívánunk a világ legjobban kereső modelljének kislányának! CsaládOrigoÁlomszép mikulásfotót posztolt családjáról Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20151206-pirner-alma-alomszep-mikulasfotot-posztolt-csaladjarol-nyilvanos-facebook-oldalara.htmlKiszel Tünde után Pirner Alma is édes fotót tett közzé Mikulás apropójából. Család--Ebben a luxusban született meg a legifjabb Kardashian! http://www.life.hu/csalad/20151206-kim-kardashian-elkepeszto-luxusban-szulte-meg-fiat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, december 5-én megszületett Kim Kardashian és Kanye West kisfia. CsaládOrigo8 éves lett Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kislánya: Így ünnepelt a sztárcsaládhttp://www.life.hu/csalad/20151206-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-kislanya-zorka-nyolc-eves-lett-igy-unnepelt-a-sztarcsalad.htmlBereczki Zoltán, akit legutóbb akkora megtiszteltetés ért, hogy Törőcsik Marival szelfizhetett, kislánya születésnapi zsúrjáról is megosztott egy cuki képet. Család--Dráma! Alvás köz­ben tör­tek be az X-Fac­tor alapítójához, Simon Cowellhezhttp://www.life.hu/csalad/20151206-simon-cowell-hez-es-csaladjahoz-az-x-fac-tor-alapitojahoz-alvas-koz-ben-tor-tek-be.htmlSimon Co­well és családja az iga­zak álmát aludták, ami­kor egy be­törő az éj leple alatt be­osont lon­doni otthonukba. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.