A leghíresebb ducimodellhez is megérkezett a Mikulás: Fotó!

Forrás: Facebook/Tess Holliday -
ducimodell Tess Holiday mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 127 kilós modell, aki mint tudjuk, nem szégyelli a testét, december 6-án ünnepi szettbe öltözött.

Tess Holliday plus-size méretű modellnek/aktivistának elsőként sikerült bekerülnie szupermodellként egy neves ügynökséghez, így számos kampány részeként népszerűsítheti a teltebb idomokat. Például nyáron a People magazin címlapján, igencsak nagy feltűnést keltve vele. Akkor Tess Holliday: Avagy lehet valaki egyszerre szép és kövér? című cikkünkben mutattuk be őt és munkásságát, vagyis mindazt, amit képvisel.

Forrás: Facebook/Tess Holliday

Ha felkeltette az érdeklődésedet Tess mikulásfotója, balériánkban további képeket nézegethetsz róla:

/1506/Ismer2015614161020Ha hoz a Télapó, fogadd el - Ezért érdemes mogyorót enned!http://www.life.hu/ez-zsir/20151205-mogyoro-miert-jo-miert-erdemes-enni-jotekony-hatasai.htmlA Mikulás-csomagok és a téli esték elengedhetetlen kelléke a földimogyoró, ami azok közé a finomságok közé tartozik, amiknek nassolását képtelenség abbahagyni. Natúr formában mégis érdemes fogyasztani, persze csak mértékkel! Ez Zsír!ThinkstockNyoma sincs Tóth Gabi hurkáinak: Álomalakot posztolt!http://www.life.hu/ez-zsir/20151205-nyoma-sincs-mar-toth-gabi-hurkainak-korabbi-hizasanak-alomalakot-posztolt.html"Valóban felszaladt egy-két kiló, én is észrevettem, de ez szerintem normális" - vallotta korábban Gabi, akin mostanra nyoma sincs a Sztárban sztár alatt felszaladt pluszkilóknak. Ez Zsír!--Júj! 12 liter zsírt szívtak le egy nő lábárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151204-faye-rodgers-harris-labarol-12-liter-zsirt-szivtak-le.htmlAz egykor 150 kilós nőnek, Faye Rodgers-Harrisnek 64 kilót sikerült fogynia a gyomorszűkítő műtét után. Lábát azonban csak zsírleszívással lehetett helyrehozni. Ez Zsír!Szalonnával tömte magát, mégis 40 kilót fogyott a brit nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151204-suzanne-ryan-rengeteg-szalonnat-evett-megis-40-kilot-fogyott-a-ketogen-dietaval.htmlSemmiféle diéta, de még a gyomorszűkítés sem segített Suzanne Ryannek a fogyásban. Végül, amikor 130 kiló fölé ment, valami teljesen új dologgal próbálkozott. Ez Zsír!--Dukai Regina popsija több, mint tökéleteshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151205-dukai-regina-modell-popsija-rajongoi-szerint-tokeletes.htmlA modell dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit Instagram-oldalán, amiért követői igencsak hálásak voltak. Ez Zsír!OrigoNekik sikerült! A legdurvább sztárfogyások 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151202-sztarok-akik-nagyon-sokat-fogytak-2015-ben-adele-john-goodman.htmlNekik mindig a topon kell lenniük, így a súlyuk is állandóan központi téma. Ha azonban látványosan átalakulnak, a média ódákat zeng róluk - így történt ez idén többek között a mesés hangú Adele-lal és John Goodmannel is. Fogyókúra világsztár módra - idén nekik tényleg sikerült! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.