Prince Jackson: „Lehet, hogy nem Michael Jackson az apám, de nem érdekel"

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Michael Buckner -
Twitter Prince Jackson Michael Jackson biológiai szülő popsztár édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popsztár legidősebb fia vállalja, hogy lehetséges, hogy nem Michael Jackson az ő biológiai édesapja, ennek ellenére akkor is őt tartja szülőjének.
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Michael Buckner
Növényi Norbert kisfia: „Apa fojtogatta anyát”http://www.life.hu/csalad/20151202-novenyi-norbert-kisfia-szerint-apja-fojtogatta-az-anyukajat.htmlA hatéves Növényi Nándika a Frizbi legújabb adásában meglepő kijelentést tett a kamerák előtt.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huKeresi a szüleit a magyar fiú, akinek Michael Jackson volt a pótapjahttp://www.life.hu/csalad/20151130-farkas-bela-a-magyar-majbeteg-kisfiunak-michael-jackson-volt-a-potapja-most-keresi-csaladjat.htmlFarkas Béla annak idején az életét köszönhette a pop királyának: Michael Jackson finanszírozta ugyanis a magyar kisfiú egyik életmentő műtétjét. A mára felnőtt fiatalember az RTL Klub "Keresem a családom!" című műsorában próbál fényt deríteni biológiai szüleinek kilétére. CsaládOrigoIlyet még nem láttál! Így rázza egy igazán belevaló nagypapa!http://www.life.hu/news/20151204-nagypapa-mutat-be-belevalo-tancot.htmlElképesztő videóra bukkantunk az interneten, amin garantáltan nevetni fogsz. NewsOrigoAjjaj! Fény derült Michael Jackson nagy titkárahttp://www.life.hu/csalad/20151027-feny-derult-michael-jackson-nagy-titkara.htmlMi derülhet még ki az évekkel ezelőtt elhunyt poplegendáról, Michael Jacksonról? Sorra jelennek meg róla az újabbnál újabb hírek: múlt héten például az egyik gyerekével kapcsolatban robbant a bomba. Család--Meztelenül edzett a női rögbicsapat – Forró fotók!http://www.life.hu/intim/20151120-meztelenul-fotoztak-az-oxford-egyetem-noi-rogbiseit.htmlAz Oxford egyetem női rögbicsapata teljesen pucéran vállalt fotózást. A meztelenkedés persze nem öncélú, jótékony célra gyűjtenek vele. Intim--Elszegényedve él Michael Jackson magyar pártfogoltjahttp://www.life.hu/news/20151008-michael-jackson-egykori-magyar-partfogoltja-ma-egy-alberletben-el-a-csaladjaval.htmlA világhírű énekes még 1994-ben látogatott Magyarországra a Bethesda Gyermekkórházba. Itt találkozott Farkas Bélával, akinek később az életét is megmentette. Ma már a fiú albérletben él családjával, ahonnan bármikor kitehetik őket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.