Uhh! Apa lesz a Rolling Stones 68 éves gitárosa, Ronnie Wood

ikrek gyerekvállalás apa Rolling Stones Ronnie Wood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ronnie Wood harmadik felesége terhes. A rock sztárnál 30 évvel fiatalabb Sally Humphries ikreket vár.

A pár, melynek tagjai 2012-benházasodtak össze, többször nyilatkozott már a gyerekvállalásról. A zenész, akinek három felnőtt gyereke és hat unokája van, kora ellenére sem ódzkodott attól, hogy újra babázzon.

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Loccisano

„Sokszor beszéltünk erről Ronnie-val, és egyáltalán nincs ellene, nekem viszont egyre sürgősebb lenne babát vállalni” - mondta korábban a 37 éves Sally Humphreys, akinek végre teljesült az álma.

Ennivalóan édes karácsonyi ruhák kicsiknek és még kisebbeknekhttp://www.life.hu/csalad/20151129-karacsonyi-kisruhak-kicsi-babaknak-kisfiuknak-kislanyoknak.htmlCsak egy jobb dolog van annál, minthogy magunknak megtaláljuk a tökéletes ünnepi öltözetet, mégpedig a gyerekruha vásárlás. Könnyű dolog órákat eltölteni az édes rugdalódzók, a tüll szoknyácskák és a férfiasan kisfiús szettek között - mutatjuk is, idén mivel készültek a legkisebbeknek a tervezők! CsaládThinkstockTápláló, egészséges és finom - Íme a tökéletes reggelihttp://www.life.hu/csalad/20151204-harom-egeszseges-es-taplalo-szendvics-reggelire.htmlReggelente valami egészséges, de mégis kiadós finomságot szeretnél enni? Olyat, amit könnyedén magaddal vihetsz a munkahelyedre, vagy akár a gyerekeknek is el tudsz csomagolni? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. Család--De édes! Megmutatta kisfiát Tatár Csillahttp://www.life.hu/csalad/20151207-tatar-csilla-musorvezeto-megmutatta-a-kisfiat.html„Pont azt érzem, amit az apukájával kapcsolatban is éreztem... nem is tudom, hogy élhettem nélküle” – írta kisfiáról posztolt fotója mellé a műsorvezető. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu"Másmilyen élmény, mint az X-Faktornál" - Shodeinde Dorka vajúdása minden percét élveztehttp://www.life.hu/csalad/20151206-shodeinde-dorka-elvezte-a-vajudast-masodik-gyermeke-szuletesekor.htmlEgy nap után hazaengedték az angliai kórházból Shodeinde Dorkát, miután világra hozta második gyermekét.Család--Álomszép babafotót posztolt Lucy Liu, akinek kisfiát béranya szülte meghttp://www.life.hu/csalad/20151206-lucy-liu-szineszno-kisfiat-beranya-szulte-meg-bajos-kepet-posztolt.htmlAhogy arról a Life.hu augusztusban beszámolt, a bájos színésznőnek béranya hozta világra első gyermekét. Most ismét megmutatta a picit. Család--Kiszel Tündéhez és lányához, Donatellához máris odaért a Mikuláshttp://www.life.hu/csalad/20151205-kiszel-tundehez-es-lanyahoz-donatellahoz-maris-odaert-a-mikulas-december-5-en.htmlSzeretetteljes, Szép Mikulást! - írta ki nyilvános közösségi oldalára Tünde, majd pedig közzétett egy cuki fotót.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.