Apja hamvaiból csináltatna tetoválást Aurelio

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
hamvak Aurelio búcsúztató tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ hatodik szériájának győztese november végén vesztette el édesapját. A búcsúztató már megvolt, Aurelio pedig teljesítette apja utolsó kívánságát.

"Apám képtelen lett volna elviselni, hogy magyar földben nyugodjon, hiszen az ő hazája Svájc volt, miattam éltünk itt. Úgy érzem, kötelességem teljesíteni az ő akaratát, ezért döntöttem a hamvasztás mellett" – mondta a Blikknek Aurelio, aki azt is elárulta: az urna jelenleg a papa hálószobájában van.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Komolyan megfordult a fejemben, hogy tetoválást csináltatok belőle. Ma már van ilyen lehetőség, hogy a hamvak bekerülnek a tűbe, ezáltal pedig az én bőrömbe jut az ő DNS-e, és így talán egy kicsit közelebb érezhetem őt magamhoz" – mesélte a lapnak a valóság show sztár, aki idegösszeomlást kapott apja halála után.

"Borzalmas lesz a karácsony nélküle. Itt leszek egyedül egy üres házban, és ő nem lesz velem. Felfoghatatlan ez az egész. Próbálom elterelni a figyelmemet, és szerencsére a barátaim is nagyon odafigyelnek most rám, de sajnos ez a tényeken nem változtat" – mondta Aurelio, aki a tragédia után kibékült édesanyjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.