Szuper karácsonyi dekoráció pillanatok alatt

Forrás: Thinkstock -
karácsony egyszerű 4G2015 otthon ünnep csináld magad dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a visszaszámlálás, már csak egy hét és itt a karácsony! Ha mindezidáig halogattad otthonod kidekorálását, akkor sincs még minden veszve. Van néhány pofonegyszerű és gyors dekorötletünk!

Gyertyák kreatívan

A gyertya a karácsonyi dekoráció jolly jokere, önmagában is már csodálatos dísz, és szinte bármilyen méretben és színben beszerezhető. Ha lakásodat nem csak szimpla gyertyákkal szeretnéd díszíteni, akkor készíthetsz belőlük egy tálon összeállítást is. Nem lesz hozzá másra szükséged, mint néhány gyertyára, egy tálra, és egy kis bogyós növényre, fenyőágra, vagy narancsra.

Forrás: Thinkstock

Ajándék mindenkinek

Csomagolj be néhány üres dobozt karácsonyi csomagolópapírokba és helyezd el őket a nappali különböző pontjain.

Forrás: Thinkstock

Örökzöldek

Örökzöld gallyakat köss át piros vagy arany színű szalaggal, és helyezd el a kis fenyőcsokrokat az asztalokon, polcokon.

Forrás: Thinkstock

Öltöztesd ünneplőbe

...az asztalt, a szekrényt, a székeket! Csak pár méter piros szalag kell hozzá!

Forrás: Thinkstock

Narancsliget

Nincs szükséged másra mint narancsra és szegfűszegre! Nyomkodd a narancsokat jól tele szegfűszeggel, és helyezd el őket otthonod különböző pontjain. De a szárított narancskarikákból akár karácsonyfa- vagy ajtódíszt is készíthetsz. Egy biztos, otthonodat isteni illat fogja körbe lengeni.

Forrás: Thinkstock

Készíts zoknihóembert - A gyerekek imádni fogják!http://www.life.hu/otthon/20151207-csorba-anita-tertervezo-hoembert-keszit-zoknibol.htmlA mosás után mindig árván marad néhány darab fehér zoknid? Nehogy kidobd őket, készíts belőlük vicces és ötletes téli dekorációt mindössze 10 perc alatt! Csorba Anita tértervező megmutatja, hogyan csináld. Otthon--Így lesz tökéletes az ünnepi koccintáshttp://www.life.hu/otthon/20151205-unnepi-pezsgos-szett.htmlA karácsonyi vagy szilveszteri ünnepi asztal elmaradhatatlan szereplője egy üveg finom pezsgő. Kápráztasd el idén vendégeidet egy igazán gyönyörű pezsgős szettel, az alábbiakban néhány ötlettel is szolgálunk! OtthonThinkstockÍme, 2015 legszebb épületeihttp://www.life.hu/otthon/20151127-world-architecture-festival-2015-epiteszeti-vilagfesztival-legjobbjai.htmlNemrég tartották meg Szingapúrban a World Architecture Festivalt, azaz az Építészeti Világfesztivál, ahol a közel 200 kiváló építészeti tervből válogatott a zsűri. OtthonOrigoA hónap színe: az elegáns és csillogó pezsgőszínhttp://www.life.hu/otthon/20151130-a-honap-szine-a-lakberendezesben-a-pezsgo.htmlAz ünnepekre készülődve mi más is lehetne december hónap színe, mint az elegánsan ragyogó pezsgőszín. Idegenkedsz tőle? Ne tedd! Mutatjuk, milyen árnyalatokkal harmonizálhat jól az otthonodban. OtthonOrigoSánc állott, most kőhalom - Ahol egykor Kelet-Európa első téli olimpiáját rendeztékhttp://www.life.hu/otthon/20151202-1984-szarajevoi-teli-olimpia-helyszinenek-pusztulasa.htmlAz olimpiának otthont adó országoknak mindig nagy kihívást jelentett, hogy a milliárdokból felépített stadionokat és egyéb helyszíneket a torna után is hasznosítani tudják. Vannak, akik kreatívan meg tudták oldani ezt a problémát – például London a 2012-ben megrendezett játékok után –, de akadnak olyan olimpiai helyszínek is, amelyeken mára az enyészet lett úrrá.OtthonAFPÍgy múlik el egy olimpia dicsősége - Romokban az egykori sportkomplexumhttp://www.life.hu/otthon/20151124-2014-es-gorog-olimpiai-helyszine-romokban-hever.htmlTizenegy évvel ezelőtt olyan kiváló magyar sportolók küzdöttek itt és állhattak fel a dobogóra, mint Janics Natasa, Gyurta Dániel vagy Vajda Attila. Ma már azonban nemhogy sportolókat nem látni errefelé, de még az egykori stadionoknak, lelátóknak és magának az olimpiai falunak is csak a maradványai árválkodnak a görögországi kopár vidéken. OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.