Hazaengedték a kórházból Kim Kardashianékat

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
North West Kris Jenner Kim Kardashian Kanye West Beverly Hills Los Angeles Saint West
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár és újszülött kisfia három nap után hagyhatták el a Los Angeles-i klinikát.

Végre otthon lehet az egész család. Három nap után hazaengedték az előkelő Cedar-Sinai kórházból Kim Kardashiant és kisfiát, Saint Westet.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

A Radar Online hírei szerint valószínűleg nem a West-Kardashian Beverly Hills-i luxusvilla felé vette az irányt az immár négytagúra bővült család, tekintve, hogy jelenleg felújítás alatt áll a 20 millió dollárt érő otthonuk. Úgy tudni, hogy a házaspár és két gyermekük Kris Jenner Hidden Hills-i otthonában lakik.

Molnár Anikó: "Lehet, hogy ötvenévesen megbánom majd, hogy nem szültem gyereket"http://www.life.hu/sztarok/20151129-molnar-aniko-dubajrol-allatvedelelmrol-csaladrol-fogyasrol-hizasrol.htmlAmerikai tanulmányairól, állatmentésről, tetoválásokról és magánéletről mesélt Molnár Anikó. TV + SztárokOrigoKomplikáció lépett fel Kim Kardashian szülése alatthttp://www.life.hu/drlife/20151208-kim-kardashian-valosagshow-sztar-szulese-hosszu-es-fajdalmas-volt.htmlBár a valóságshow-sztár és újszülött kisfia a hírek szerint jól vannak, Kim Kardashian megszenvedett a szüléssel. Dr. Life--A gyerek akkor hazudik, ha nem lehet őszinte...http://www.life.hu/intim/20151123-pilat-gabor-szerint-a-gyerek-akkor-hazudik-ha-nem-lehet-oszinte.htmlIdőnként megjelennek az iskolákban a rendőrség bűnmegelőzéssel foglalkozó szakemberei (egyébként nagyon helyesen), és elmagyarázzák a gyerekeknek, hogy kábítószert fogyasztani miért nagyon rossz, miközben a gyerekek egy része már kipróbált valamilyen tudatmódosító szert, és az ő tapasztalatuk ezzel szemben az volt, hogy az nagyon jó... Intim--Szülés előtt is szelfizett az immáron kétgyermekes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20151205-kim-kardashian-szules-elott-is-szelfit-posztolt-mielott-szombat-reggel-megszulte-kisfiat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szombat reggel megszülte második gyermekét Kim Kardashian. A celebmami, aki nagyon nehezen viselte a terhességét, még a szülés előtti pillanatokban is szelfizett.Család--Kiderült! Béranya szüli meg Jennifer Anistonék gyerekéthttp://www.life.hu/csalad/20151209-jennifer-aniston-gyereket-beranya-szuli-meg.htmlA legfrisebb hírek szerint a sztárpár nagyon szeretne egy kisbabát, de Jennnifer Aniston kora miatt már nem szivesen vállalkozik rá, hogy kihordja a babát. Család--Minden testzuga látszódik a totál meztelen Kim Kardashiannakhttp://www.life.hu/intim/20151202-kim-kardashian-valosagshow-sztar-meztelen-kepei-a-sivatagban.htmlPucéran már sokszor láthattuk a valóságshow-sztárt, de ennyire pőrén még sohasem mutatkozott. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.