Hidrogénbomba robbant a világsztárok között – 2015-ben mindenki kiszőkült!

Tóth Gabi frizura Liptai Claudia Katalin hercegné Lewis Hamilton szőke hidrogén változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami a hazai és a külföldi sztárok frizuráját illeti, 2015 egyértelműen a nagy kiszőkülések éve volt. Liptai Claudiától kezdve Tóth Gabin át Lewis Hamiltonig mindenki kipróbálta a hidrogén drasztikus hatásait. A legnagyobb izgalmat talán mégis Katalin hercegné erősen vitatott frufruja okozta. Következzen 2015 nagy frizuramustrája!

Frizuraváltások itthon

Liptai Claudia

A TV2 sztárja szeptemberben döntött a nagy változás mellett: megvált hosszú, vöröses szőke tincseitől. A rövid fazonú hidrogénszőke haj szuper jó választás volt, igazán remekül áll a színésznőnek, aki egyébként hajhisztérikának vallja magát.

Forrás: Instagram/liptaiclaudia

Tóth Gabi

Az énekesnő igazi kaméleon: ősszel még vállig érő, fekete frizurával pózolt, majd rövid hajat vágatott magának, amit szőkére festetett. Manapság viszont újra ébenfekete hajkoronával láthatjuk Gabit.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Keresztes Ildikó

Az énekesnőnek régóta dédelgetett vágya volt a rövid, vagány frizura. Keresztes Ildikó végül idén májusban megvalósította álmát, és nagyon elégedett volt az eredménnyel.

Forrás: redlemon

Lilu

2015-ben búcsúztattuk a műsorvezető hosszú fürtjeit is. Az új külsejét a közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak, a kép mellé pedig csak ennyit írt: „Ezer éve nem volt ilyen rövid hajam."

Forrás: Facebook/Lilu

Szabó Zsófi

A színésznő a nagy kivétel, ő ugyanis kétszer is barnára festette a haját. Először áprilisban, majd novemberben, igaz mindig visszatért a jól megszokott mézszőkéhez.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, Facebook/Szabó Zsófi

Cinthya Dictator

A fotóművész egy igazi kis performansz keretein belül vált meg hosszú hajától, amit az idén igencsak felkapott, dögös bob frizurára cserélt. Mi imádtuk ezt a váltást!

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator

Frizuraváltás világsztár-módra

Kim Kardashian

2015 legnagyobb részében kismamaruháival botránkoztatta meg a közvéleményt, de azért a frizurapara sem maradt ki a celebnő idei repertoárjából. Kim februárban jelent meg először szőke hajjal, majd a sárgás végeredményt még egyszer átfestette, amivel már az igazi hidrogénhatást hozta.

Forrás: Northfoto

Jared Leto

Kim Kardashiannal egy időben váltott hajszínt a 30 Seconds to Mars énekese. Később kiderült, hogy a végső cél a zöld szín volt, Jared Leto ugyanis Jokert alakítja a hamarosan mozikba kerülő Suicide Squad című filmben.

Forrás: Northfoto

Katalin hercegné

Vilmos herceg felesége számára nem kislánya érkezése volt az egyetlen újdonság ebben az évben. A szülés után új frizurával tért vissza teendőihez, és ezzel igencsak megosztotta a közvéleményt. A Life.hu olvasói egyébként abszolút pozitívan fogadták a változást.

Forrás: AFP

Lewis Hamilton

A Forma 1-es pilóta manapság sokat forgolódik modellek között, így biztosan azt gondolta, hogy ha ő is beszáll az aktuális divatmániába, még ellenállhatatlanabb lesz a számukra. Minket annyira nem kápráztatott el az új hajszín, így nem is bántuk, hogy hamar lemondott róla.

Forrás: MTI/AP/Invision/Jonathan Short

Justin Bieber

Az énekesnek még lányosabb külsőt kölcsönző hidrogénszőke fürtök néha még egy kis 90-es évek életérzéssel is meg lettek bolondítva. Maga Nick Carter is megirigyelte volna ezt a hajszerkezetet!

Forrás: Facebook/Justin Bieber, Instagram/rubyrose

Tyra Banks

„Hosszú aranyló hajam volt, mindenki erről ismert engem – így nem mertem megválni tőle. De mostanában a nagy márkák is változtatnak: sokan már nem a klasszikus, hosszú hajú modelleket keresik. Ez volt az utolsó lökés, hogy meghozzam a nagy elhatározást! Eljött az én időm!" – nyilatkozta lelkesen Tyra Banks, amikor szuperdögös rövid frizurát vágatott.

Forrás: AFP

Egy héten át öltöztette édesanyját a hároméves fiú - Vicces fotók!http://www.life.hu/trend/20151210-egy-heten-at-oltoztette-a-harom-eves-fiu-az-edesanyjat.htmlA megszokott felállás szerint reggelente az édesanyák választanak ruhákat a gyerekeiknek. Egy anyuka azonban gondolt egyet, és kitalálta, hogy egy héten keresztül hároméves kisfia lesz az ő stylistja. Trend--Elképesztő változás! Rá sem lehet ismerni Rita Orárahttp://www.life.hu/trend/20151210-rita-ora-levagatta-a-a-hajat.htmlAz énekesnőt punkos rövid hajjal kapták lencsevégre a lesifotósok. Vajon tényleg levágatta a haját, vagy csak beszerzett egy új parókát? Trend--Fotók a fiatalság és szépség iránti vágy legsötétebb bugyraiból (18+)http://www.life.hu/trend/20151209-zed-nelson-fotos-a-fiatalsag-es-a-szepseg-hajszolasarol-keszitett-fotosorozatot.htmlAz egész világot alattomosan behálózó szépségipar kóros rögeszméket kialakító hatásairól készített fotósorozatot Zed Nelson. Trend--Fehérneműben lázad az androgün modell lány: Elképesztő fotók!http://www.life.hu/trend/20151209-rain-dove-androgun-modell-victorias-secret-fehernemukbe-bujt.htmlA 26 éves Rain Dove legnagyobb szívfájdalma, hogy nem juthat be a Victoria’s Secret modelljei közé. Ezért most saját fotózást szervezett, hogy megmutassa: igenis jól mutat ezekben a híres fehérneműkben. Trend--Egy hétig élt úgy, mint a Victoria’s Secret angyalkája, Lily Aldridge - Elképesztő lett a végeredmény!http://www.life.hu/trend/20151209-lily-aldridge-victorias-secret-modell-edzesprogramjaval-keszult-fel-a-fotozasra-egy-ujsagiro.htmlKöztudott, hogy a modellek nagyon kemény edzésprogrammal és diétával készülnek a kifutós szereplésekre és fotózásokra. Egy újságíró, Carly Cardellino Lily Aldridge rutinját csinálta végig egy fotózás előtt. Trend--Ejha! Dögös plus size modell lett Andy Garcia lányahttp://www.life.hu/trend/20151209-andy-garcia-lanya-dogos-plus-size-modell-lett.htmlManapság egyre több dögös plus size modellre figyelünk fel, ráadásul néhány hírességnek a gyereke is büszkén pózol telkarcsú modellként. Ezúttal Andy Garcia lánya mutatta meg bájait a nagyvilágnak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.