Elképesztő! 133 kilót fogyott egy év alatt jógával

kövér gúny fogyás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jared Mollenkopf egész életében kövér volt, és már kezdett beletörődni, hogy neki ez a sorsa. A 40. születésnapján azonban gyökeres fordulatot vett az élete: elhatározta, hogy lefogy.

A legrosszabb időszakában 230 kilót nyomott a Salt Lake Cityben élő férfi, aki egész életét a gúnyolódó beszólások kereszttüzében élte. Saját bevallása szerint azonban a legrosszabb mégis az volt, hogy már kezdett beletörődni abba: neki tényleg ez a sorsa.

40. születésnapján ért meg benne az elhatározás, hogy mindenkinek megmutatja, mire képes. Drasztukis fogyókúrába kezdett, amit egy speciális jógával, a DPP jógával egészített ki. Az elképesztő akaraterejének köszönhetően egy év alatt 133 kilót fogyott. A hihetetlen változást most egy videóban tett közzé a férfi, aki meghatottan olvasta vissza online naplójának első bejegyzéseit, amiben arról ír, mennyire szeretne változtatni az életén.

Hogy kell kinéznie egy sportolónak? http://www.life.hu/ez-zsir/20151210-elsportolok-teste-howard-schatz-fotos-kepei.htmlHogy kell kinéznie egy élsportolónak? Kötelező a tökéletes test? De meg lehet pontosan határozni, milyen is az valójában? Howard Schatz egy remek fotósorozattal mutatta be nemrég, mennyi féle lehet az izmos test, szálkás alak. Ez Zsír!--5 celebdiéta, amit soha ne próbálj ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20151209-celebdietak-amiket-nem-erdemes-kiprobalni.htmlHa fogyásról van szó, a világsztárok bármire képesek, hiszen sokszor rövid idő alatt kell bombaformába hozniuk magukat. A táplálkozási szakértők azonban úgy vélik, ezek a diéták nem mindig egészségesek, és hosszú távon többet árthatnak, mint használnak. Íme 5 veszélyes fogyókúra, melyeket még véletlenül se kövess! Ez Zsír!--Kiderült, ezért takargatta magát Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151211-sarka-kata-10-kilot-hizott.htmlKata a minap egy új wellness-szállodába látogatott el barátnőjével, ám még a szaunában is feltűnően takargatta magát. Most kiderült, miért. Ez Zsír!--Elhízásjárványt okozhatnak a plus size modellek?http://www.life.hu/ez-zsir/20151210-a-plus-size-modellek-elhizasjarvanyt-okozhatnak-egy-tanulmany-szerint.htmlMinél népszerűbbek lesznek a telt idomú modellek, annál nagyobb eséllyel fogadják el az emberek a túlsúlyukat, ezzel együtt pedig az egészségtelen életmódjukat és a velejáró megbetegedéseket. Ez Zsír!Dobd fel az ételeidet a tél legegészségesebb fűszereivel!http://www.life.hu/ez-zsir/20151208-egeszseges-teli-fuszerek-amiket-erdemes-fogyasztani-gyomber-fahej.htmlBőségesen használsz télen fűszereket? Érdemes, mert némelyik nemcsak csodát tesz az ételekkel, de kifejezetten pozitívan hat az immunrendszerre. Íme 3 olyan fűszer, amiket érdemes beiktatnod a téli étrendedbe! Ez Zsír!--Hódi Pamela csontsoványra fogyott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151209-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-berki-krisztian-kedvese-csontsovanyra-fogyott-lapos-es-izmos-a.htmlLassan sajtot is reszelhet izmos kockahasán Berki Krisztián kedvese, akinél úgy tűnik, bevált a kemény, önsanyargató diéta. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.