Durva! Megcsalta a férje, ezért 60 kilót fogyott

Forrás: Thinkstock -
kövér fogyás szex csúnya megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl kövérnek találta a feleségét, így a legjobb megoldásnak azt gondolta a férfi, ha megcsalja őt. A felesége válasza is elég határozott volt: elköltözött tőle, és leadta a súlyfeleslegét.

Közel 170 kilós volt Lisseth Exposito, amikor rendszeressé váltak férje esti kimaradozásai. Természetesen az is hamar kiderült, hogy merre kószál esténként a férfi, aki egyszerű válasszal szolgált a viselkedésére: „Túl kövér vagy és csúnya!”

Forrás: Thinkstock

Lisseth elmondása szerint férjével, Joséval mindig is imádták a közös esti nassolásokat, de míg rá csak úgy szaladtak fel a kilók, a férfi jó formában maradt. Amikor már jó ideje nem szexeltek, a lány többször is megkérdezte a párját, hogy mi a baj. Jose ilyenkor rendszeresen gúnynevekkel illette feleségét, ettől a megaláztatástól Lisseth csak még többet evett. 170 kilós volt, amikor elköltözött a férjétől, és elkötelezte magát a teljes életmódváltás mellett. Tíz hónap alatt közel 60 kilót sikerült lefogynia a lánynak, aki továbbra is tartja magát az új étrendjéhez, és az edzéseket is egyre jobban élvezi. A képeket Lissethről itt megnézheted!

Hogy kell kinéznie egy sportolónak? http://www.life.hu/ez-zsir/20151210-elsportolok-teste-howard-schatz-fotos-kepei.htmlHogy kell kinéznie egy élsportolónak? Kötelező a tökéletes test? De meg lehet pontosan határozni, milyen is az valójában? Howard Schatz egy remek fotósorozattal mutatta be nemrég, mennyi féle lehet az izmos test, szálkás alak. Ez Zsír!--5 celebdiéta, amit soha ne próbálj ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20151209-celebdietak-amiket-nem-erdemes-kiprobalni.htmlHa fogyásról van szó, a világsztárok bármire képesek, hiszen sokszor rövid idő alatt kell bombaformába hozniuk magukat. A táplálkozási szakértők azonban úgy vélik, ezek a diéták nem mindig egészségesek, és hosszú távon többet árthatnak, mint használnak. Íme 5 veszélyes fogyókúra, melyeket még véletlenül se kövess! Ez Zsír!--Elképesztő! 133 kilót fogyott egy év alatt jógávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151211-jared-mollenkopf-133-kilot-fogyott-jogaval.htmlJared Mollenkopf egész életében kövér volt, és már kezdett beletörődni, hogy neki ez a sorsa. A 40. születésnapján azonban gyökeres fordulatot vett az élete: elhatározta, hogy lefogy. Ez Zsír!--Kiderült, ezért takargatta magát Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151211-sarka-kata-10-kilot-hizott.htmlKata a minap egy új wellness-szállodába látogatott el barátnőjével, ám még a szaunában is feltűnően takargatta magát. Most kiderült, miért. Ez Zsír!--Elhízásjárványt okozhatnak a plus size modellek?http://www.life.hu/ez-zsir/20151210-a-plus-size-modellek-elhizasjarvanyt-okozhatnak-egy-tanulmany-szerint.htmlMinél népszerűbbek lesznek a telt idomú modellek, annál nagyobb eséllyel fogadják el az emberek a túlsúlyukat, ezzel együtt pedig az egészségtelen életmódjukat és a velejáró megbetegedéseket. Ez Zsír!Zimány Linda romantikus hangulatban villantott popsithttp://www.life.hu/ez-zsir/20151207-zimany-linda-modell-megmutatta-hogyan-edzi-karacsonyi-notara-formas-popsijat.htmlAndalító karácsonyi dalra erősödik a popsi! A modell azt is megmutatta, hogyan. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.