20 kilónyi felesleges bőrrel a testén él nagy fogyása után egy fiatal nő - Durva fotók!

Forrás: TLC -
kövér fogyás börtön gyomorszűkítő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Megan Boeh 200 kióról fogyott le 93-ra, de minden hiába: ugyanolyan rosszul érzi magát a bőrében, mint kövéren.

A nő testén ugyanis 20 kilónyi felesleges bőr maradt, miután a gyomorszűkítő műtét után több mint 100 kilótól sikerült megszabadulnia.

Forrás: TLC

„Utálom a bőrömet! Hiába fogytam le, ugyanolyan csúnyának látom magam, mint előtte. Meg kell szabadulnom tőle, mert börtönben érzem magam” – nyilatkozta Megan, akinek azért kell nagyobb méretű nadrágot vennie, hogy a hasán lógó bőrt bele tudja tuszkolni. Ráadásul fehérneműt is alig tud hordani, ha nem hintőporozza be magát megfelelően, akkor teljesen kidörgöli a bőrét.

Forrás: TLC
Forrás: TLC

Nyolcórás műtét során operálták le az egykor 160 kilós lány bőrét

Korábban is hírt adtunk már a 24 éves Simone Andersonról, aki 11 hónap alatt fogyott 83 kilót. Azóta egyébként a 88-at is elérte, ami jóval több, mint a fele eredeti súlyának. A nagy fogyókúra pedig egy műtéttel teljesedett be. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.