Kiderült, ezért takargatta magát Sarka Kata

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata fogyás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata a minap egy új wellness-szállodába látogatott el barátnőjével, ám még a szaunában is feltűnően takargatta magát. Most kiderült, miért.

"Azért takargattam magam, mert most nem olyan az alakom, mint a fitneszversenyemen. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem vagyok elégedett az alakommal, de ebben a formában nem mutogatom magam szívesen kamerák előtt. Ez a felkérés viszont megkövetelte, hogy fürdőruhában legyek, így nem maradt más, mint hogy törülközőbe bugyoláljam magam" – fogalmazott Kata, és választ adott arra is, miért tűntek nagyobbnak a keblei, mint eddig. "Ha újra kés alá feküdnék, akkor maximum kisebbre szabatnám a mellem, de nincs most ilyen beavatkozás tervbe véve. Az Aktív felvételére pedig push-upos bikinifelsőt választottam, ennyi a titok" – árulta el Kata, és hozzátette, anno a versenyre 48 kilósan ment, most pedig 58-at mutat alatta a mérleg.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Lepd meg a családod egészséges kenyerekkel! 3 tuti recept kezdőknek ishttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-egeszseges-hazi-kenyerek-kefires-magvas-zoldfuszeres-gaz-vagy-villanysutoben.htmlNem lehet eleget beszélni arról, hogy az egészséges életmód egyik fontos eleme a minőségi szénhidrátok fogyasztása. Éppen ezért ma már azok, akik tudatosan étkeznek, ha tehetik, hanyagolják a bolti fehér, vagy malátával barnára színezett, de fehérlisztből készült kenyereket. Ha még nem próbáltad ki a kenyérsütést, sőt kenyérsütő gépre sem ruháztál be, akkor se csüggedj: mutatunk 3 pofonegyszerű és egészséges kenyérreceptet, amelyek gáz-, illetve villanysütőben is elkészíthetőek! Ez Zsír!ThinkstockFitneszmodell lesz Kőváry Anetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151124-fitneszmodell-lesz-kovary-anett-a-morning-show-egykori-hirszerkesztoje.htmlA Morning Show egykori hírszerkesztője nagy elhatározást tett és azóta rengeteg energiát fektet a teste formálásába. Ez Zsír!--Légzésvédő maszkban szelfizett Hosszú Katinka Szingapúrbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151003-legzesvedo-maszkban-szelfizett-hosszu-katinka.htmlAz úszónó a Facebookjára töltötte fel a fotót. Ez Zsír!AFPMicsoda gömbölyű idomok - Gáspár Evelin nőiesebb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150925-gaspar-evelin-noiesebb-mint-valaha.htmlA budapesti éjszakában készült egy fotó Gáspár Evelinről. A lány alakját az Ezek megőrültek adásai után sok kritika érte, az alábbi felvétel alapján azonban csak dicsérni lehet. Ez Zsír!OrigoEdzés után, bikiniben, izzadtan is überszexi VV Gigihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150815-vv-gigi-a-valovilag-egykori-szereploje-edzes-utan-bikiniben-izzadtan-is-uberszexi.htmlIsmét bikiniben mutatta meg dögös testét VV Gigi, amivel nem kevés lájkot gyűjtött be a Facebookon. Ez Zsír!OrigoEz aztán bikinialak! - VV Gigi megmutatta dögös testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150807-vv-gigi-megmutatta-bikinialakjat.htmlA fotót természetesen a Facebookon találtuk. A celebcsaj ultrajól néz ki, bár akadnak, akik szerint már-már túl vékony. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.