Mintaapuka! Így teszi tisztába kislányát Mark Zuckerberg

Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg -
kisbaba Facebook kislány apaság pelenkázás Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a világ egyik legfiatalabb milliárdosa sem húzhatja ki magát a pelenkázás alól - ám a Facebook alapítója úgy tűnik, még élvezi is a dolgot!

December elején született meg Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan kislánya, aki a különleges Max nevet kapta.

Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg

A Facebook-vezér, aki gyermeke érkezése után 2 hónapos szülési szabadságot vett ki, hogy családjával tölthesse az időt, azóta egyszer már bepillantást engedett az apaság mindennapjaiba, ezúttal azonban egy egészen másik oldalát mutatta meg a szülői létnek.

Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg

A képek egyikén, amelyeket ránézésre valószínűleg profi fotósok készítettek, éppen tisztába teszi kislányát, míg a másikon Priscillával együtt a kvantumfizika rejtelmeibe kalauzolják el Maxet - láthatóan azonban őt kevésbé érdekli még a dolog.

"Csak a család fel ne bomoljon" - Együtt maradni mindenáron?http://www.life.hu/csalad/20151209-a-nane-egyesulet-pszichologus-beszel-a-csaladon-beluli-eroszakrol.htmlMi, nők gyerekkorunkban sok mindent megtanulunk magunkról és az emberi kapcsolatokról. Úgy nevelnek bennünket, hogy elhiggyük: a legfőbb, esetleg egyetlen életcélunk a nagy Ő-re várni, jó feleséggé és anyává válni, majd minden erőnkkel azon lenni, hogy férjünket boldoggá tegyük, és a családunkat egyben tartsuk - bármi áron. Család--Így fog telni a kis Charlotte hercegnő első karácsonyahttp://www.life.hu/csalad/20151207-igy-telik-majd-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-karacsonya.htmlVilmos herceg egy nemrég adott interjújában számolt be arról, hogy tölti az ünnepeket az immár négytagúra bővült család. Család--Feleségül vette kislánya, Gvendolin édesanyját Nagy Bandó Andráshttp://www.life.hu/csalad/20151211-nagy-bando-andras-iro-humorista-felesegul-vette-kislanya-gvendolin-edesanyjat.htmlMásodjára állt oltár elé az író-humorista, mert saját bevallása szerint ennyivel tartozott kislányának, az 5 éves Gvendolinnak. Család--Megható pillanat: így találkozhatott újra édesanyjával Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20151204-igy-talalkozhatott-ujra-edesanyjaval-diana-hercegnovel-harry-herceg.htmlA 31 éves trónörökös egy dél-afrikai alapítványnál tette tiszteletét, ahol egy rég elfeledett kép erejéig újra láthatta szeretett édesanyját, Diana hercegnőt.Család--Így közölték a családdal Ördög Nóráék, hogy jön az újabb babahttp://www.life.hu/csalad/20151212-kreativ-ajandekkal-jelentettek-be-ordog-noraek-hogy-jon-az-ujabb-baba.htmlÖrdög Nóráék annak idején egy nagyon kreatív ajándékkal közölték a családdal a jó hírt: Micinek kistestvére lesz. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoElőfordult, hogy Kulcsár Edina nélkülözött karácsonykorhttp://www.life.hu/csalad/20151210-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-volt-hogy-nelkulozott-karacsonykor.htmlA világ második legszebb lányának gyermekkorában nélkülöznie kellett, de ő a nehézségek ellenére is tudott nevetni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.