Anya-lánya shoppingolós napot tartottak Gáspár Evelinék

vásárlás Gáspár Evelin Gáspár Virág Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gáspár-család három szép lánya közös vásárolgatós napot tartott.

Gáspár Bea és két lánya, Evelin és Virág is elkezdték a karácsonyi készülődést. Hárman indultak bevásárló körútra. A nagy rohanásban azért volt idejük egy bolondozós szelfit készíteni. Az egyre vékonyabb Evelin és Virág még össze is öltöztek a csajos napra.

Forrás: Instagram/ Gáspár Evelin

Édesapja nyomdokaiba lép a kis György herceghttp://www.life.hu/csalad/20151213-gyorgy-herceg-edesapja-nyomdokaiba-lep-es-lovagolni-tanul.htmlMindössze 2 éves, máris nyeregbe pattant György herceg, aki édesapját, Vilmos herceget követve lovagolni tanul. Család--Így ünnepelte születésnapját a 99 éves Kirk Douglas - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151212-kirk-douglas-99-szuletesnapjan-igazi-sztarparade-volt-michael-douglas-is-jelen-volt.htmlHatalmas családi partival lepték meg szerettei a világhírű színészt. Volt itt ajándék, különleges díszek, és egy közös tortafújás is. CsaládOrigoFeleségül vette kislánya, Gvendolin édesanyját Nagy Bandó Andráshttp://www.life.hu/csalad/20151211-nagy-bando-andras-iro-humorista-felesegul-vette-kislanya-gvendolin-edesanyjat.htmlMásodjára állt oltár elé az író-humorista, mert saját bevallása szerint ennyivel tartozott kislányának, az 5 éves Gvendolinnak. Család--"Csak a család fel ne bomoljon" - Együtt maradni mindenáron?http://www.life.hu/csalad/20151209-a-nane-egyesulet-pszichologus-beszel-a-csaladon-beluli-eroszakrol.htmlMi, nők gyerekkorunkban sok mindent megtanulunk magunkról és az emberi kapcsolatokról. Úgy nevelnek bennünket, hogy elhiggyük: a legfőbb, esetleg egyetlen életcélunk a nagy Ő-re várni, jó feleséggé és anyává válni, majd minden erőnkkel azon lenni, hogy férjünket boldoggá tegyük, és a családunkat egyben tartsuk - bármi áron. Család--"Sunyi módon nem a férjem vert meg, hanem megveretett a gyerekeinkkel"http://www.life.hu/csalad/20151207-nane-csaladon-beluli-eroszak-egy-aldozata-tortenet.htmlA családon belüli erőszak nem magánügy. A nők megalázása, sértegetése nem része egy "normális" párkapcsolatnak. A gyermekek bántalmazása nem egy nevelési módszer. Egyetértesz velünk? Mégis: Magyarországon minden hónapban legalább egy gyermek, és minden héten legalább egy nő válik a családon belüli erőszak áldozatává. Család--Gyász! Újabb tragédia történt Szellő István családjábanhttp://www.life.hu/csalad/20151210-szello-istvan-hirados-ikreinek-elhunyt-a-dedpapajuk.htmlÚjabb haláleset történt a híradós családjában: elhunyt Szellő István gyermekeinek dédapja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.