Kim Kardashian lánya két és fél évesen Twitterezik

North West Twitter kim kardashian okostelefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
North Westet már nem lehet egyedül hagyni egy okostelefonnal, ugyanis már annyira ügyesen nyomkodja, hogy még egy véletlen Twitter-poszt is kikerült a kezei alól.

A két és fél éves divatmániás North West sikeresen posztolt egy értelmetlen üzenetet a közösségi média királynőjének, Kim Kardashiannak a Twitter-oldalára.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

Az immáron kétgyermekes anyuka leplezte le a kislányt: „Most vettem észre: North tweetelt” – írta egy hatalmas nevetős smájli kíséretében a placentaevő Kim.

2015 legcukibb sztárbabáihttp://www.life.hu/csalad/20151207-2015-ben-szuletett-celeb-babak.htmlA 2015-ös év sem volt híján családi drámákból, csodás egymásra találásokból vagy éppen az oly régóta várt gyermekáldásból. Mivel az első két topikkal korábban már foglalkoztunk, jöjjenek most az idei év újszülött celebcsemetéi! Család--Hoppá! Csobot Adél egyre kívánósabbhttp://www.life.hu/csalad/20151215-csobot-adel-enekesno-a-sztarban-sztar-szereploje-kismama-egyre-kivanosabb-terhessege-alatt.htmlA cuki kismama egy hatalmas tányér étellel pózolt, jelezve ezzel, hogy nagyon éhes. Család--Kisfiával cukiskodik Pirner Alma - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151214-pirner-alma-es-kisfia-rettentoen-cukik-egyutt-kozos-fotot-posztolt-a-buszke-anyuka.htmlA rúdtánc nagyasszonya lassan két hónapja hozta világra kisfiát, Alent. A csöppség állandóan mosolyog, és ezt anyukája büszkén mutatja meg a követőinek. CsaládOrigoA 60 éves Kris Jenner beparázott, hogy terhes leszhttp://www.life.hu/csalad/20151214-kris-jenner-beparazott-hogy-terhes-lehet.htmlA Kendall-Kardashian lányok anyukájára nagyon ráijesztettek a barátnői, hogy teherbe eshet, ami felzaklatta a celebnőt. Család--Tündéri szelfit készített Sarka Kata és Hajdú Tarahttp://www.life.hu/csalad/20151213-tunderi-szelfit-keszitett-sarka-kata-es-hajdu-tara.htmlSarka Kata ennivalóan cuki fotót tett közzé Facebookon.Család--Tragédia! Ikerterhessége volt, ám az egyik babáját elvesztette Varga Edit http://www.life.hu/csalad/20151212-varga-edit-a-kozteve-musorvezetoje-terhessege-alatt-ikrei-kozul-az-egyik-elvesztette.htmlA köztévé műsorvezetője várandóssága elején az öröm és a veszteség érzését is átélte. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.